Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan találhatnám meg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találhatnám meg?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel egy fősulira járunk, évfolyamtársak vagyunk. Volt régen egy közös tárgyunk (de nem ismertük meg egymást). Akkor nekem nem volt alkalmas az ismerkedés. Most viszont az lenne, egyfolytában ő jár a fejemben. A neve megvan, fb-n megtaláltam, de szívesebben kezdeményeznék élőben. ( Ha nem marad más, nyilván facebookon írok rá, de így ismeretlenül - max arcról ha felismer, meg látja, hogy egy suliba járunk - szerintem nem nyerő, főleg, hogy nem is nagyon ápoltam a fiókom mostanság..)

Ha jól tudom másik szakra jár, sőt talán másik karra is, ezért lehet, hogy nincs közös ismerünk. Személyesen azóta se láttam (lassan 1 éve), pedig mindennap figyelmesen járok és keresem azt a szempárt....

Tudom nem egyszerű, de esetleg valami tipp?

2017. szept. 23. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá! használd az technikát, ha nincs más...
2017. szept. 23. 22:26
 2/6 A kérdező kommentje:

Még várok egy kicsit, hátha összefutok vele. Kicsit olyan szerencsétlennek, nyominak érzem ezt a 'fb-n ráírás' dolgot, de ha nem lesz más opció...

Amúgy, ha ez a facebookos dolog marad, akkor teljesen őszintébe gondoltam:

leírnám, hogy melyik óráról ismerem (kicsit talán oldottabb lenne a hangulat, ha nem vagyok 'full idegen'), esetleg azt is, hogy nagyon megfogott, szimpatikus. Kerestem, de nem találtam meg személyesen, viszont szívesen megismerném, ezért írtam rá és elhívom egy kávéra/italra.

Ez így mennyire lenne gáz? Nem lenne nagyon direkt? Nyilván rendesen megfogalmazva.

(Az lemaradt, de amúgy 20 évesek vagyunk.)

2017. szept. 26. 22:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát megér a fb üzenet, ha nincs más, de ne közvetlenül a kávézással kezd, hanem valami olyasmi laza kedvességgel, amit a kérdésedben is írtál (lassan 1 éve), pedig mindennap figyelmesen járok és keresem azt a szempárt....)
2017. szept. 26. 23:08
 4/6 anonim ***** válasza:
20%
Ilyen hüllők hogy kerülnek főiskolára. :)
2017. szept. 27. 06:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Pedig ennél egyszerűbb helyzet nincs is. Felveszel szépen egy olyan órát, amire ő is bejár (ill. ebben a félévben erről már lekéstél azt hiszem), és leülsz mellé, megszólítod.
2017. okt. 5. 20:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Egyszerű lenne :) de más szakon, sőt karon van,én nem látom az ő óráit, sajna nincs is közös.
2017. okt. 5. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!