Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnám meg?
Van egy lány, akivel egy fősulira járunk, évfolyamtársak vagyunk. Volt régen egy közös tárgyunk (de nem ismertük meg egymást). Akkor nekem nem volt alkalmas az ismerkedés. Most viszont az lenne, egyfolytában ő jár a fejemben. A neve megvan, fb-n megtaláltam, de szívesebben kezdeményeznék élőben. ( Ha nem marad más, nyilván facebookon írok rá, de így ismeretlenül - max arcról ha felismer, meg látja, hogy egy suliba járunk - szerintem nem nyerő, főleg, hogy nem is nagyon ápoltam a fiókom mostanság..)
Ha jól tudom másik szakra jár, sőt talán másik karra is, ezért lehet, hogy nincs közös ismerünk. Személyesen azóta se láttam (lassan 1 éve), pedig mindennap figyelmesen járok és keresem azt a szempárt....
Tudom nem egyszerű, de esetleg valami tipp?
Még várok egy kicsit, hátha összefutok vele. Kicsit olyan szerencsétlennek, nyominak érzem ezt a 'fb-n ráírás' dolgot, de ha nem lesz más opció...
Amúgy, ha ez a facebookos dolog marad, akkor teljesen őszintébe gondoltam:
leírnám, hogy melyik óráról ismerem (kicsit talán oldottabb lenne a hangulat, ha nem vagyok 'full idegen'), esetleg azt is, hogy nagyon megfogott, szimpatikus. Kerestem, de nem találtam meg személyesen, viszont szívesen megismerném, ezért írtam rá és elhívom egy kávéra/italra.
Ez így mennyire lenne gáz? Nem lenne nagyon direkt? Nyilván rendesen megfogalmazva.
(Az lemaradt, de amúgy 20 évesek vagyunk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!