Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnám meg?
Szerelmes vagyok egy srácba már több mint 4 éve. Évfolyamtársak voltunk gimiben...mióta megláttam 9. első napján azóta szeretem...oké hihetetlenül hangzik de annyira megfogott benne valami hogy tényleg elég volt egy pillantás...aztán gimi alatt jobban megismertem és az egész lényét megszerettem. Sajnos nem sokat beszélgettünk mert mindig annyira zavarban voltam a közelében hogy rá se mertem nézni, nemhogy beszélni vele..mindig csak távolról figyeltem, meg a közös ismerősök meséltek róla. Amikor végzősök lettünk akkor már beszéltünk párszor (ő szólított le először)...még táncolni is felkért a szalagavatós bálunkon (ez nem jellemző rá, azelőtt sose láttam táncolni), de nem adtam könnyen magam mert ugye zavarban voltam az egyik lány viszont konkrétan megfogta arrébb húzta és rámászott...én meg kiszaladtam és végigsírtam a bált. Utána másnap mikor kijózanodott megbánta és kérdezgette a barátnőimet hogy haragszok-e rá stb. de a csajok elküldték a francba. Azóta nem beszéltünk. Tőlem sosem kért bocsánatot. Párszor rám köszönt de ennyi. Azt hittem majd ha nem fogom minden nap látni túl leszek rajta de nem. Azóta már elkerültünk egyetemre. Más-más városba, kb 300 km-re egymástól. semmit nem tudok róla,mióta leballagtunk nem láttam és életjelet se ad magáról a közösségi oldalakon sem. De én azóta is csak rá gondolok...nem tudok senki mással lenni. Sok fiú udvarol de engem csak ő érdekel :(
Szeretném megkeresni, összefutni vele és megpróbálni hátha kicsit bátrabb ő is és hátha én sem lennék annyira zavarban...rengeteget változtam azóta..ha most ismerkednénk meg talán minden más lenne....
Tudom hova jár egyetemre, de azt is hogy nem jár bulizni...mégis hogy találhatnám meg egy akkora városban?
pedig bármit megadnék hogy láthassam .
Ebbe már beleőrülök...mit javasoltok?
19/L
Telefonkönyv.
Kissé old school,de sokszor bevált már.
Véletlen összefutási módszert nem nagyon tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!