Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatnám meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok! megismerkedtem egy nagyon kedves és sármos pasival. Össze is jöttünk 3-4 randi után, csak mikor már kellő képen bele szerettem és feltűnő volt a viselkedése, akkor kiderült, hogy van valakije 5 éve... becsapva érzem magam. Tudnia kell a barátnőjének, hogy mit tett... szegény.. nincs valami tippetek, hogy hogyan találhatom meg? sajnos a nevét se tudom, se a pontos címüket.. előre is köszönöm a segítséget.

19/L

2013. jan. 20. 15:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ámen
2013. jan. 20. 15:02
 2/13 anonim ***** válasza:
Semmi közöd a barátnőjéhez és csak az alantas nők lépnek és akarnak igy lépni.
2013. jan. 20. 15:03
 3/13 A kérdező kommentje:
De igen is van, mivel már nem én vagyok az első akivel csalta... joga van tudni :))
2013. jan. 20. 15:04
 4/13 kendrazoltan ***** válasza:
Én nem tenném meg azt, hogy megkeresem a párját, mert bár téged kihasznált a jóember, sosem tudhatod, mibe piszkálsz bele azzal, ha beleavatkozol a kettejük dolgába. Sajnos téged átejtettek, amit őszintén sajnálok, de a dolog, amire irányul a kérdésed, közel sem a megfelelő mód arra, hogy törlessz...hagyd annyiban a dolgot, viszont próbáld az ilyen gerinctelen embereket valamilyen módon kiszűrni a jövőben...
2013. jan. 20. 15:05
 5/13 anonim ***** válasza:

3

Semmi közöd hozzá, és én a nője helyébe kinevetnélek, és lealáználak. Pontosan azért, mert egy gerinctelen ember teszi azt amire te készülsz, pusztán azért mert ejtették.

2013. jan. 20. 15:07
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem ejtett, mer a mai napig könyörög 40 éves fejjel.. és ígérgeti, hogy elhagyja... De nekem nem volt gyomrom folytatni .. :)
2013. jan. 20. 15:09
 7/13 anonim ***** válasza:
Férfitársam legalább profi volt,semmit nem tudsz róla :D
2013. jan. 20. 15:11
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát haver jó hülye vagy hogy 40 éves fószerral jársz XD Ez kell mostanában a csajoknak 1 impotens , kerressetek már a korosztályotokba tartozó pasit ....
2013. jan. 20. 15:11
 9/13 anonim ***** válasza:

6

Jó szöveg-csak nem igaz. Mindegyik hülye liba ezzel jön, amikor bukta az előadását.

Akinél valóban próbálkoznak az egy nem jön ilyen szöveggel mint te:DD

Megérdemled a sorsod.

2013. jan. 20. 15:13
 10/13 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi érett, értelmes emberek, hogy a válaszomra válaszoltok :))
2013. jan. 20. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!