Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnám meg?
Figyelt kérdés
Sziasztok! megismerkedtem egy nagyon kedves és sármos pasival. Össze is jöttünk 3-4 randi után, csak mikor már kellő képen bele szerettem és feltűnő volt a viselkedése, akkor kiderült, hogy van valakije 5 éve... becsapva érzem magam. Tudnia kell a barátnőjének, hogy mit tett... szegény.. nincs valami tippetek, hogy hogyan találhatom meg? sajnos a nevét se tudom, se a pontos címüket.. előre is köszönöm a segítséget.
19/L
2013. jan. 20. 15:00
11/13 anonim válasza:
Érdekesek egyes válaszolók.. te a nőt röhögnéd ki, ha a pasid csalna több alkalommal? az úgy durva:) én a helyedben inkább magamon röhögnék nem tudom hányas válaszoló.
Sztem igazad van kérdező, én is tudni akarnám ha csal a barátom, akármennyire is szeretném.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Tényleg semmifajta rosszindulat nincs bennem, egyszerűen tudnia kell szegénynek az igazságot. Nem hinném, hogy beleavatkoznék a dolgokba, csak felnyitom a szemét.. sajnálom, ha valaki engem gondol naivnak és hülyének, én csak szerelmes voltam/ vagyok :(
2013. jan. 20. 15:19
13/13 anonim válasza:
Egyetértek. Lehet joga van tudni de nem hiszem, hogy jogod lenne elmondani neki. Persze, megteheted, de így bosszút állni elég gyerekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!