Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatnám meg facebookon?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel egy településem lakom (több ezres, tehát azért nem ismer mindenki mindenkit), és ritkán szoktam látni a távolsági buszon, mert a szomszéd kisvárosban jár suliba. Próbáltam már megtalálni, de sehogy sem sikerült. Esetleg valami tipp?2017. jún. 8. 18:43
1/7 anonim válasza:
buszon: "szia Juli vagyok, ideülhetek?"
2/7 anonim válasza:
buszon: "Szia. Ne haragudj, de nincs egy zsepid? Jaj, köszi, ez jól jött. Egyébként merre mész, honnan jössz?"
3/7 anonim válasza:
buszon: "Szia! Meg tudnád mondani mennyi az idő? Óh, remek, akkor még időben vagyok (hogy elkapjalak, te kis helyes😍). Különben láttalak már párszor. Te merre szoktál eljárni szórakozni? Uncsi itt egy kis városban."
4/7 anonim válasza:
a sulis résszel együtt ez miért nem tini kapcsolat?
5/7 anonim válasza:
A harmadik válaszban a kis kikacsintás remek. :D :D
6/7 anonim válasza:
JEgyeket,bérleteket!ha szerencsed van berletes es lathatod a nevet.
7/7 anonim válasza:
A többiek elég jó tippeket írtak. :) Vagy nézegesd az ismerőseid ismerőseit, hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!