Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes így kapcsolatba kezdeni?
Figyelt kérdés
Már öt éve tanulok oroszul. Szeretnék kimenni majd Oroszországba, lehetőleg egy tanévre.
Jelenleg nincs senkim és mivel elmegyek, nem is akarok senkit. Viszont nagyon tetszik egy haverom nővére. Beszélgettünk egy párszor, és komoly lánynak tűnik, nincs barátja és szerintem én is bejövök neki. De úgy vagyok vele, hogy ha elmegyek, nem érdemes belefogni. Futó kapcsolat nem érdekel. Azt hiszem, eléggé érzelmes vagyok ahhoz, hogy ha belemerülök a dologba, utána nem bírnék egy távkapcsolatot elviselni. De mindenképp bennem van ez a vágy, hogy világot lássak. Szóval erről nem mondanék le.
Volt valaki hasonlóan? Mi lett a dologból?
2017. szept. 15. 22:29
1/3 anonim válasza:
érdemes, de csak komolytalan kapcsolatot. szexkapcs, barátság extrákkal és társai. Nincs felelősség, nincs korlátozás, nincs kötelék, ami fájna...
2/3 anonim válasza:
Írtad hogy érzelmes tipus vagy akkor még ugy sem érdemes .A másik meg tegyükfel most elkezdesz ismerkedi a csajjal aztán összemelegedtek és összejöttök te kimész oroszországba szendvedtek mindketten aztàn mindketten megismerkedtek mással és aztàn csak szendvettek .Hagyd sztem .
3/3 A kérdező kommentje:
A mással megismerkedést nem borítékolnám, de tuti nehéz lenne elválni ha megszeretek valakit.
2017. szept. 16. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!