Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek megéri egy új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri egy új kapcsolatba kezdeni? Én 23N párom 27F

Figyelt kérdés
3 eves kapcsolatban élek és szeretem a párom de már nem úgy, mint az elején. Nagyon odaadó,figyelmes és a szex is működik.Megismertem munkából haza felé egy nagyon jóképű férfit 35 éves és nagyon működik a kémia. Mindig csak rá tudok gondolni. Ő kőmüves vállalkozó és már mindene megvan. Nagyon aranyos és romantikus férfi, mint a párom.Ezzel a férfival mindennap talizok munka után 2 hete és már csókolozunk is egy hete. Tudom most minek gondoltok.
2017. ápr. 6. 18:39
 1/8 anonim ***** válasza:
70%

Ideje váltani.

Ezt még tudod tisztességesen kezelni, ha akarod.

2017. ápr. 6. 18:40
 2/8 Krukutyán Levente ***** válasza:
Akkor mire vársz kislány ?:) Go, get him !! :) Ha már a kémia a kedvenc tárgyad és neki is.
2017. ápr. 6. 18:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés az, ami a tucatjával itt hisztiző "soha nem lesz normális kapcsolatom" típusú emberek utolsó reményét is beledöngöli a földbe.

Odaadó, figyelmes, jó a szex, de nincs meg az a bizonyos KÉMIA, és csóri pasi b*szhatja.

Itt meg sokan 25-30-35 évesen az igazit keresik. Menjetrk már ... :D

2017. ápr. 6. 19:08
 4/8 anonim ***** válasza:
56%

Nem, már nem tudja. Az új mindig izgalmasabb, de nehogy azt hidd, hogy vele minden tökéletes lesz. 3 év múlva valószínű megint itt fogsz tartani.

2017. ápr. 6. 19:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Szeretem még a párom csak úgy gondolom fiatal vagyok hogy hátralévő életemben márcsak egy férfival éljem le az életem.
2017. ápr. 6. 19:26
 6/8 Szergej55 ***** válasza:
Olyasvalakinek gondollak, aki nem tud parancsolni az ösztöneinek, állandóan a lila ködöt kergeti, és ha így folytatja, 35 évesen arról fog panaszkodni, hogy hová tűntek az igazi férfiak.
2017. ápr. 6. 19:58
 7/8 anonim ***** válasza:

De tudja, ha szépen őszintén bevallmindent. Persze akkr, kérdező, ha legalább szégyelled magad. Mert azért ez ronda húzás volt.

De ettől még dönthetnél jól, és maradhatnál mindenkivel fair.

2017. ápr. 6. 20:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Ne ègess már ki..

Nem akarsz egyetlen férfivel a hátralévő életedben,,, blablabla, de az új pasi 35, esélyes hogy állapodna, és neki már mindene megvan amúgy is, és ott a kémia.. 😂😂

10 év múlva te még csak 33 leszel, ő meg..

Maradjunk annyiban, hogy beleestél, mint vak ló... és a mindene megvan dolog is sokat elárul rólad. Azért hajrá! Hátha 😂

2017. ápr. 9. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!