Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az, aki ebben a pillanatban " szerelmes"? Reménytelenül, visszautasítva, eltaszítva, de mégis?
Figyelt kérdés
Kortól, "nem"-től fuggetlenül..2017. szept. 12. 08:55
11/18 anonim válasza:
De emiatt
olyan hatása van
mintha droid lennél
Mondjuk a Mézga
Aladár
kalanjaiból a masinéria epizód
robotja
12/18 anonim válasza:
Oké
Írj
Így mert a
szellős írást élmény
olvasni mindenkinek
13/18 anonim válasza:
Ráa
dá
sul
oksab
b
nak tűnsz és mél
yebbnek is
így
.
14/18 anonim válasza:
Én az vagyok és az összes érzés kavarog bennem. Messze lakik, de érzem, hogy kölcsönös a dolog. Sokszor levert és depressziós vagyok, mert nagyon szeretném már látni, de közben még a régi párkapcsolat vissza köszön. (részemről vége a réginek). De mikor vele beszélek akkor nagyon boldog vagyok. Eléggé gyilkos dolog ez a szerelem, de ezt nem lehet irányítani.
15/18 anonim válasza:
Kavartam nyaron egy sraccal par hetig, aztan hulye voltam egy pillanatra, rinyaltam egy kicsit es puff, veget is ert. En szeretem, o egy szo nelkul felszivodott. Mar reges reg le kellett volna tudnom ot zarni, de meg most is folyamatosan csak o jar a fejemben es nagyon hianyzik. Annyira szeretnem, ha ujra talalkoznank es megbeszelnenk, pluszban, ha latna, mennyit valtoztam...de ez sosem fog megtortenni. :/
16/18 anonim válasza:
.. Eltaszitva a jo szi, mert abban szinte benne van hogy valamedig kozel engedett magahoz... Mikor elhinned hogy egyszer az eletven neked is lehet szerencsed es bumm... Radcsukja a pokol kapujat. Megint
17/18 anonim válasza:
Én is az vagyok reménytelenül.
18/18 anonim válasza:
Én is az vagyok, reménytelenül. Az egésznek már semmi értelme, másik országban van, elment, örökre. Ezt tudom is és ez ellen már nincs mit tenni. De azért még sokszor eszembe jut és majdnem minden éjjel vele álmodok, amit imádok, legalább még akkor velem van. Attól félek, mi lesz akkor, ha már nem lesznek ezek az álmok sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!