Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Előfordult hogy valakibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult hogy valakibe reménytelenül szerelmes voltál hónapokig, évekig, és hiába nem tett semmit ellened, megutáltad?

Figyelt kérdés
2016. okt. 7. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ilyen nem volt, ha igazán szeret valakit az ember, azt nem tudja megutálni, ha mégis így történik ,az akkor nem szerelem volt, csak fellángolás.

Egy lányba voltam reménytelenül szerelmes, ő nem tett semmit ellenem, csak elutasított, majd került, de én nem adtam föl, továbbra is kerestem a társaságát, nagy nehezen barátok lettünk, aztán ő összejött mással, ami piszkosul fájt, majd megszakadt a szívem, de akkor sem utáltam meg, továbbra is ugyanúgy szerettem és jó fej maradtam vele, végül szakított azzal a pasassal és hónapokkal később összejöttünk, elkezdett érezni irántam valamit, azt mondta meglátta benne ma férfit, amit régebben hiányolt, azóta is együtt vagyunk, megbecsüljük egymást.

2016. okt. 7. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok reménytelenül szerelmes (utoljára tizenéves koromban voltam), ha próbálok közeledni és az illető valamiért nem vevő rám, akkor továbblépek.
2016. okt. 7. 23:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem volt ilyen. Haragudtam, hogy az érzései nem tudnak úgy működni, ahogyan azt én szeretném, de ezen hamar túl lehet jutni :)
2016. okt. 8. 01:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem se volt ilyen. Bő félévig voltam viszonzatlanul szerelmes egy fiúba, aki ugyan észrevette, de nem volt kölcsönös. Sose tudtam vagy tudnám utálni.
2016. okt. 8. 10:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Voltam évekig bolondja valakinek.Pàrszor belém rúgott a húzásaival,ennek ellenére is szerettem.Most érzem úgy,hogy utáltam is kicsit,de a közöny erősebb bennem.Vagy kezd az lenni.Szerencsére nem kell látnom többé.
2016. okt. 21. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!