Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Talán nem is kérdés, csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán nem is kérdés, csak kiírnám magamból?!

Figyelt kérdés

Szeretem és ő is engem, de mégsem vagyok képes vele összejönni olyan okokból kifolyólag ami másnak talán nevetséges lenne..

A helyzet az, hogy teljesen összeillunk akármit megtudunk egymással beszélni, működik a kémia is, de ami zavar az, hogy nem tartom magam elég jónak hozzá..

Elég jó (ertem ez alatt: pénzes), tanult családból származik ő maga is diplomás ezzel szemben én totál az ellentéte sajnos minden szempontból, amivel igazából tisztában is van és ennek ellenére is szeretne velem lenni, de én mégsem vagyok rá képes, pedig tényleg őszíntén szeretem.

Egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy ebből így ilyen háttérrel bármi komolyabb működhetne, nagyon sokáig küzdött egy ideje nem beszélünk, mert már annyi mindent tett hogy egyszerűen nem bírja tovább, amiért nem is hibáztatom, de rettenetesen hiányzik és szenvedünk mindketten.

Mégis mit tehetnék?

Talan majd az idő..

2017. szept. 11. 21:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem értem :D Ha szeretitek egymást, őt pedig nem zavarja hogy Neked nincsen jól kereső állásod jelenleg, akkor miért szakítottál vele? Ha az a baj hogy nem akarod azt hogy ő tartson el akkor nosza, végezz ez egy egyetemet akár levelező tagozaton, ha pedig ehhez nem elég jó az érettségid egyszerűen dolgozz olyan sokat ami csak tőled tellik, olyan keményen ahogyan csak tőled tellik. Viszont ne add fel életed szerelmét csak ebből az okból, tegyêl meg mindent azért hogy ez ne így legyen!
2017. szept. 11. 22:03
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

óóóó ugyan már, emiatt nyugodtan összejöhetsz vele. bármit megtenne érted kb. :)

én is szerencsésebb fiatalnak mondhatom magam, szüleim mindig is jól kerestek, kaptam érettségi után lakást, kocsit, egyetemet fizették, tényleg mindig volt pénz mindenre... barátnőm nekem is egy szegényebb vidéki lány. egy kolis rendezvényre én is elmentem, aztán ott ismerkedtünk még meg. tényleg nehezen jött ki a családja is hó végén. engem ez soha nem zavart, nem éreztem, hogy kihasználna, vagy ilyesmi. nem is tudta egyébként amikor megismert, hogy hol lakom, van-e kocsim, később derült csak ki az ismerkedés során az anyagi helyzetem. nyilván már nálam lakik, és ő még tanul, én már végeztem, ő idén fog, egyelőre én állok mindent, aztán majd nyilván ha már ő is dolgozik, beszáll mindenbe, meg minden közös. ebből soha nem éreztem, hogy gond lenne. ez szerintem alap. az anyagi helyzet egy adottság. ha nem lenne semmim, akkor is ezt gondolnám, hogy hát istenem, együtt vagyok valakivel akkor megosztom vele az egész életemet. és ebbe a pénzem, vagyonom is beletartozik. szerintem ez így normális. szerintem beszélgess a kétségeidről, szerintem értelmes emberek túl tudnak lendülni ezeken a dilemmákon, és szerintem adj egy esélyt magatoknak :)

2017. szept. 11. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!