Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerethet? Csináljak hülyét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerethet? Csináljak hülyét magamból előtte?

Figyelt kérdés

Hamarosan 18 éves lány vagyok, Ő egy 34 éves férfi, a mostohaapám egyik jó barátja. Tavasz óta valahogy közel kerültünk egymáshoz, de semmi "olyan" nem történt. Viszont nagyon jól kijövünk, együtt járunk vásárolni Bécsbe, minden pénteken moziba megyünk, utána beülünk valahová vacsorázni (kitaláltam, hogy keressük meg Bp. legjobb burgerét).

Aztán volt egy srác, akivel a Soundon ismerkedtem meg és mondta, hogy menjek el hozzá valamikor. Csak ott összevesztem vele és a férfi több, mint 4 órát vezetett miattam az éjszaka közepén, mert őt hívtam fel.

Együtt voltunk a Szigeten és bemutatott a húgának, a barátainak is.

Tegnap ugyanazon a szórakozóhelyen voltunk és én eléggé berúgtam... Aztán rosszul lettem és mondta, hogy hazavisz, de oda nem mehettem, mert elméletileg egy barátnőmnél aludtam, akit útközben elhagytam. Ezért elmentünk hozzá és ott aludtam. Viszont utána több félreérthető dolgot mondott, meg néha olyan, mintha flörtölne velem. De közben tudom, hogy imádják a nők és ez kölcsönös...

Viszont ez a helyzet engem már megőrjít. Nem vagyok szerelmes belé, de érzem, hogy itt több van és jó lenne ezt megbeszélni. Csak az meg ciki, ha beállítok azzal, hogy beszéljük meg, mi van közöttünk, ő meg közli, hogy barátság...

2015. aug. 22. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Hű de gáz. Szerintem kerüld ezt az embert. Maradjon plátói, hidd el, ha összejöttök, olyan gyorsan lerombolódik ez a szépséges rózsaszín ködöcske, mint a sicc.
2015. aug. 22. 19:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Na, de melyik lett végül Budapest legjobb burgere?
 3/4 A kérdező kommentje:
Szó sincs itt rózsaszín ködről.
 4/4 A kérdező kommentje:
Még keressük. :D
2015. aug. 22. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!