Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem elég a szerelme, testileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem elég a szerelme, testileg másra is vágyik. Miért?

Figyelt kérdés
Hogy lehet ezt sérülésmentesen átvészelni,hogy mást is megkíván a párom? Borzasztóan fáj,mert én nő úgy működöm,hogy Minnél jobban szeretem,annál inkább csak vele képzelem el a szexuáis együttlétet. Nem csalt még meg,de hallom,mert mindent megbeszélünk,hogy egy lány nagyon tetszik neki külsőre. Látom a szemén ahogy megkívánja. Engem szeret,ezzel 100%-ban biztos vagyok,de hogy a fenébe hunyjak szemet fölötte,hogy mást is kíván? Nagyon zavar,Félek hogy többször gondol rá,mint rám. Pedig tudom hogy szeret!
2017. szept. 11. 15:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Megengeded neki vagy szakitotok.
2017. szept. 11. 15:24
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem célzott rá,hogy lefekűdne vele... Csak tetszik neki,de nekem már ez is rosszul esik.
2017. szept. 11. 15:25
 3/16 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már ezt a maszlagot. Szinte látom magam előtt, ahogy csúszva-mászva lesed minden óhaját. EZT szereti, nem téged. Amit leírsz, az nem létezik egy olyan kapcsolatban, ahol valódi szeretet van. (Az igen, hogy megtetszik más, de az nem, hogy ez üvölt az emberről és a párja orra alá is dörgöli, lol.)
2017. szept. 11. 15:25
 4/16 A kérdező kommentje:
Na ez nem így van. Miattam adta fel az álmait, mikor összejöttünk,nem bizonyítottam még neki semmit,nem tudtam neki még lesni az óhajait.
2017. szept. 11. 15:35
 5/16 anonim ***** válasza:
Milyen almait?
2017. szept. 11. 15:39
 6/16 A kérdező kommentje:
Külfödre készült kiköltözni egy jól fizető állás miatt.
2017. szept. 11. 15:45
 7/16 anonim ***** válasza:
88%

? Micsoda álom :D Bármikor kimehet újra, ha megun téged és szakítotok, ez nem az álmai feladása, csak egy jó állás helyett majd később keres másikat.

Mióta vagytok együtt?

2017. szept. 11. 15:48
 8/16 anonim ***** válasza:
52%

Sok ember ilyen sajnos akik egy jó pár combért, vagy egy bazi nagy bránerért is képes megcsalni a párját.

Beteg világ ez.

2017. szept. 11. 15:52
 9/16 anonim ***** válasza:
64%

Attól még véleménye lehet, mit szeretnél hogy csak téged lásson szépnek? Vagy hogy gondoltad? Hihetetlen. Miért ne kívánhatna meg mást??? Neked nem volt még olyan hogy utcán, filmben, zenében megtetszett egy férfi és arra gondoltál hogy milyen jó lenne vele dugni? Nekem mindennapos..

25N

2017. szept. 11. 16:14
 10/16 anonim ***** válasza:
9-es: lecserélem rád a feleségem:)
2017. szept. 11. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!