Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az embernek az első nagy szerelme (érzelmileg is, testileg is), élete végéig kísérni fogja az emlékezetébe?
Leírtam hogy 2évig jártunk,ugy hogy nem valami futó kaland volt mint egyeseknek!De nagyon ritka az amikor az ember szíve felnőtt fejjel is a legelső szerelmére dobban!
Kicsi vagy te még ehhez ugy látom!
Lehet.
Én például több mint húsz év után ismét összejöttem vele. (Közben mindketten túl voltunk egy-egy házasságon és váláson.)
szerintem igaza van annak, aki azt mondja, hogy nem lehet kitörölni. szerintem sem lehet. nekem k és fél éve tart, és nem hiszem, hogy ez majd egyszer nyomtalanul eltűnik. jó ideig mindenkit hozzá hasonlítgatnék, folyton eszembe jutna minden apróságról, mert nagyon sok minden köt hozzá. és nem vagyok kis 15 éves:)
18/L
Szerintem nincs olyan,hogy 'nagy szerelem'
Ha mégis ezt érzed ,lőve vagy.Soha nem fogsz tudni nélküle élni.
f/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!