Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudom semmivel elijeszteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom semmivel elijeszteni. (szerencsémre) Volt már valakinek hogy ennyire imponált ha betegesen szeretik?

Figyelt kérdés

Én nagyon intenziven szeretek, már betegesen.

Viszonzatlan szerelembe vagyok, 1, 5 éve..

Amit nem értek, igaz nem bánom, de nem tudok olyat tenni vagy mondani ami miatt elmenekülne..

Volt hogy mondtam neki hogy kibérlek lakást a munkahelyevel szembe, igy minden egyes nap láthatom a teraszról. Vagy hogy azért festettem hajat mert láttam hogy lájkolta egy lány képét akinek sötet a haja. Varrattam miatta tetkot, de megjegyeztem hogy legközelebb a nevét fogom a nyakamra íratatni..:D stb..

Beteg tudom.. De bejön neki nagyon is, érdekes módon.

Amugy Ő 31/F.

Valakivel hassonló? Őt kivéve mindenkit elijesztettem.

2017. szept. 4. 21:25
1 2
 11/19 opened paradise ***** válasza:

Igen,én is olyan vagyok,aki kifejezetten szereti,ha "rajonganak" érte.

Szerintem ez azért is lehet,mert félek,hogy elhagynak és az ilyen lányok azt ritkán teszik.

2017. szept. 4. 22:33
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez hasznos válasz :)
2017. szept. 4. 22:37
 13/19 anonim ***** válasza:
Egyébként én is szeretem,ha "őrülten" szeretnek. Bár a példák amiket felhoztál kicsit beteges, úgy értem ,ha egy ffi ilyeneket mondana megfagyna bennem a vér a félelemtől xd
2017. szept. 4. 22:46
 14/19 A kérdező kommentje:

Haha:D szoktam böven olyanokat mondani neki:D pl amikor megkérdezte miota szeretem? Már azelött 3 honappal mielött megismertelek és felsoroltam a 3 hónap alatt minden alkalmat amikor csak néztem öt messziröl:D. Annyit reagál hogy ez egy kicsit furcsa, de szeretem ha valaki furcsa.. :D

Ilyesztő tudom..

2017. szept. 4. 22:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha így passzoltok, miért nem vagytok együtt?
2017. szept. 4. 23:07
 16/19 A kérdező kommentje:

Jó kérdés.. Elméletileg szerintem együtt vagyunk amugy, többször elmondta hogy ha 1x szakitanank fájna neki, vagy hogy sose csalna meg, meg ugye bemutatott otthon, stb..

De 1x se mondtuk még ki konkrétan hogy együtt vagyunk vagy mondta ki hogy szeret

.Vallomasok voltak a részéröl is, de nem ezzel a szóval, igy inkább viszonzatlannak veszem de nem 100%-osan.

2017. szept. 4. 23:17
 17/19 anonim ***** válasza:
Jó, hát ha jól érzitek magatokat akkor hajrá. :D
2017. szept. 5. 00:47
 18/19 anonim ***** válasza:
Engem is elijesztesz,válaszolni se merek.
2017. szept. 5. 06:12
 19/19 anonim ***** válasza:

Én nem értem a sztorit. Most akkor jártok? Vannak közös programok, szex, gondolatok-problémák megosztása?

A kérdésre válaszolva, nem, nem imponál. Még sose jöttem ki jól abból, ha valaki "betegesen" szeretett.

2017. szept. 8. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!