Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom semmivel elijeszteni. (szerencsémre) Volt már valakinek hogy ennyire imponált ha betegesen szeretik?
Én nagyon intenziven szeretek, már betegesen.
Viszonzatlan szerelembe vagyok, 1, 5 éve..
Amit nem értek, igaz nem bánom, de nem tudok olyat tenni vagy mondani ami miatt elmenekülne..
Volt hogy mondtam neki hogy kibérlek lakást a munkahelyevel szembe, igy minden egyes nap láthatom a teraszról. Vagy hogy azért festettem hajat mert láttam hogy lájkolta egy lány képét akinek sötet a haja. Varrattam miatta tetkot, de megjegyeztem hogy legközelebb a nevét fogom a nyakamra íratatni..:D stb..
Beteg tudom.. De bejön neki nagyon is, érdekes módon.
Amugy Ő 31/F.
Valakivel hassonló? Őt kivéve mindenkit elijesztettem.

Ha nem jönne be neki 1 hét után eltünt volna..:D amugy töbször beszéltünk erröl, hogy az zavarna ha normális lennék, olyan lány öt nem érdekli.
Kicsit furi amugy Ő is, sőt...
Nem 100%-osan viszonzatlan, hisz a családjának is ( igen, ilyen psziho létemre) bemutatott..:D csak megse 100%-os. Vagyis szerintem mi se tudjuk konkrétan hogy mi ez az egesz, de nem is kell egyenlőre.
Pár napja mondtam neki hogy őrült vagyok.. Annyit mondott: Te őrült vagy, és én is őrült vagyok, ettől pedig csak még örültebb ez az egész.
Találtam is egy idezetet ehez. :
" Olyan emberbe szeress bele aki élvezi az örültségeidet , és ne olyanba aki arra kényszerít , hogy normális legyél ! "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!