Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tegnap el mentem még is hozzá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap el mentem még is hozzá ez volt a reakció szerintetek?

Figyelt kérdés
Aki nem tudná miről van szó be linkelem a kérdést . amit tegnap ki írtam szóval el mentem hozzá meg minden azt kérdezte mit keresek itt meg hogy mit akarok én meg mondtam neki hogy így nem hagyhat így el ok nélkül mondtam neki hogy szeret e még hogy nem tudja meg hogy menjek már el senki sem hívott inkább ilyen ideges állapotba mondhatnám őt mikor ezeket mondta .
2017. szept. 2. 10:14
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
2017. szept. 2. 10:14
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap is megmondtuk, hogy ki lettél dobva, felejtsd el. Most már koncentrálhatsz az írásjelek elsajátítására.
2017. szept. 2. 10:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap óta se tanultál meg vesszőket használni. A kérdésed így értelmezhetetlen, olvashatatlan, ne haragudj, de így nem lehet választ adni.
2017. szept. 2. 10:21
 4/13 anonim ***** válasza:
77%

:D :D :D

Neked se a fiatal korod miatt nincs "Dr." előtag a neved előtt :D

2017. szept. 2. 10:33
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
B+ te ha beszélsz is ilyen vagy, hogy levegőt sem veszel közben? Csak mondod és mondod a monológod egy szuszra? Nem csodálom, hogy letiltott. Nincs ember aki ezt végigolvassa, vagy meghallgatja.
2017. szept. 2. 10:37
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem ezt tanácsoltam.
2017. szept. 2. 10:39
 7/13 anonim ***** válasza:

Lehethogyőrepperakicsakelmondjaamiakarmenőnlazánzsírolaszkirályságosságosan!

2017. szept. 2. 10:40
 8/13 anonim ***** válasza:

Akkor most már hagyhatod is a csajt. Zárd le, élj tovább. Magasról sz.rik a fejedre. Innentől kezdve, ha esetleg mégis ő keresne el kell hajtani. Érezze ő is a törődést.

OFF: csak engem nem zavar az írásjel hiánya? Így is el tudtam olvasni, jéééé. Nem most kell megtanítani a Kérdezőt, hogy hogyan írjon helyesen.

2017. szept. 2. 10:59
 9/13 A kérdező kommentje:

az igazság hogy nem tudom nagyon hagyni .

a többi válaszoló meg ha nem tudd normálisat akkor ne írjon.

2017. szept. 2. 11:39
 10/13 anonim ***** válasza:
Most komolyan: Mi a cím? (tehát mi a lényeg ebben az egészben)
2017. szept. 2. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!