Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy lány már régóta szeret,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány már régóta szeret, érdemes-e tenni egy próbát, még akkor is, ha nem viszonzom az érzéseit?

Figyelt kérdés
A lány a kolléganőm, és már majdnem egy éve, hogy szerelmet vallott nekem, és azóta sincs senkije, viszont elég egyértelműen, még azóta is én érdeklem. Szép, okos és kedves, de van egy előző kapcsolatából egy már iskolás kisfia és valahogy e-miatt is, én nem gondoltam úgy rá, mint lehetőségre, és így esélyt sem adtam sosem a lánynak. Szerintetek érdemes lenne, lehet értelme? Vagy csak rosszabb lenne?
2017. szept. 2. 09:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Bármennyire is furán hangzik, engem az ő szempontja is érdekel, és nem csak a sajátom, hiszen kedvelem őt. És nincs szivem vergődni látni, amikor ki tudja, még akár jó is kisülhetett volna/kisülhet belőle. Nekem az is gyávaságnak tűnik, ha nem merek adni a dolognak egy esélyt, csak azért, mert "mi van akkor, ha a végén még én leszek a se**fej"...
2017. szept. 2. 12:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"...hiszen KEDVELEM őt."

ember, érted mi a különbség, és mit teszünk itt szóvá mindannyian?

te csak kedveled, én is kedvelek csomó embert.

a szerelem az valami egészen más, amit te nyilvánvalóan nem érzel ez iránt a nő iránt.

öncsaló vagy, ha nem látod a különbséget a kettő között!

"de van egy előző kapcsolatából egy már iskolás kisfia és valahogy e-miatt is, én nem gondoltam úgy rá, mint lehetőségre"

magyarán: nőszámba sem vetted!

te nem szereted a fiát, szerintem inkább idegwsít a tudat, hogy ott van.

és szerintem egyáltalán nem vagy arra felkészülve, hogy a hétköznapokban neked emellett a gyerek mellett kvázi apaként kell funkcionálnod, mert ha életvitelszerűen együtt éltek, hiába van a gyereknek biológiai apja, te leszel az, aki naponta mellette leszel, és neked kell bizonyos apa-feladatokat megoldanod körülötte.

szóval szerintem duplán hagyd ezt a kis családot békén.

nemcsak a nőnek okozhatsz fájdalmat, amikor kiderül számára, hogy te egyáltalán nem azt érzed, amit ő, hanem ennek a gyereknek a kis életébe is belerondítasz.

meg kell szoknia téged, majd meg kell szoknia, hogy kilépsz tőlük.

te nem vagy szerelmes!

lehet, hogy kell egy lyuk, amit tömhetsz, kell egy kvázi cseléd, aki mossa a gatyáidat és főzzön rád, de mindenekelőtt az esik jól neked, hogy ez a szerencsétlen nő majd eleped érted.

nagyon felelőtlen és gerinctelen vagy, ha ezzel visszaélsz!

hagyjuk ezt a lassú víz partot mos dumát, jó?

te nem vagy szerelmes, innen induljunk, minden más csak felesleges duma és megideologizálása annak a téves lépésnek, amire készülsz!

2017. szept. 2. 12:29
 13/17 anonim ***** válasza:
79%
Én olyan emberrel nem tudnék össze jönni aki iránt nem érzek semmit. Az,hogy rendes, kedves, kitartó, hűséges stb. csupa jó tulajdonság. Viszont nekem kevés. De te döntesz. Végül is, az is lehet,hogy majd bele szeretsz idővel.
2017. szept. 2. 12:48
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Végül is, az is lehet,hogy majd bele szeretsz idővel."

ez hülyeség!

a csaj már több mint 1 éve odavan érte, és majdnem 1 éve tudja a kérdező, hogy a nő szereti.

ha ez alatt a sok hónap alatt nem gyulladt meg bene a szikra, akkor már nem is fog.

a szerelem az nem olyan, hogy majd valamikor beleszeretek.

ne keverd össze a szeretettel!

a szerelem az mindig valami ösztönös, szenvedélyes és végletes nagy érzelem.

nem olyan, hogy hát próbáljuk meg, hátha jövő nyárig beléd tudok szeretni, meg nem az, hogy tudatosan erőlködnöm kell, hogy beléd szeressek

amire a kérdező készül, azt felén úgy hívják, hogy: a másik érzéseivel való visszaélés.

külön undorítóvá teszi, hogy pakol mögé egy olyan ravasz, de számomra teljesen átlátszó és nyilvánvalóan még nagyobb visszatetszést keltő ideológiát, hogy tulajdonképpen nem akarja, hogy a nő szenvedjen, és mintegy beáldozza magát a kérdező, hát, próbálják meg együtt.

tehát úgy állítja be, hogy ő a jófiú, aki nem hagyja tovább szenvedni a csajt.

holott csak a kihasználására készül, mert most épp nincs jobb, akit megdönthet.

2017. szept. 2. 12:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha lelkileg tönkre akarod tenni,akkor jó úton jársz!Csak tudod,nem hinném,hogy ezt érdemli.A helyedben inkább békén hagynám ezt a lányt,de neked kell a végén tükörbe nézned...Minden szavad csak üres duma,és a saját önzésedet tükrözi.
2017. szept. 2. 13:55
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én is úgy gondolom, hogy ebből a lány, csak rosszul jöhet ki, főleg, hogy mint írod, a gyerek miatt sem gondoltál rá, mint "lehetőségre".
2017. szept. 2. 16:13
 17/17 A kérdező kommentje:
Miért, mégis mikor kellene, hogy kipattanjon az a szikra? Nem egy tinédzser vagyok már, hogy meglátom és megszeretem, mert tobzódnak bennem a hormonok és elöntik az agyamat egy olyan nővel szemben, akit pl. nem is ismerek. A gyerekével egyébként többször találkoztam már, aranyos kisfiú, hétköznapi szituációkban, és ő is valami miatt tök odavan értem, pedig még nem is volt közöttünk semmi az anyukájával. Persze a gyereket ettől függetlenül az egészbe nem kell belevonni az elején.
2017. szept. 2. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!