Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm időt kért a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm időt kért a kapcsolatunkban az mit jelent? Kérdeztem szakítani akar e azt mondta nem csak valamiért idő kell neki .

Figyelt kérdés
2 éves kapcsolat nagyon félek hogy elveszítem nem akarom elveszíteni szerintetek most ne is keressem? mert ha keresni fogom azzal csak rosszat csinálok? és egyáltalán fog majd keresni ?
2017. aug. 29. 10:47
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
Még mindig nem tudok semmit sem szerintetek azzal nagy hülyeséget csinálnék ha csak váratlanul el mennék hozzá ?
2017. aug. 30. 10:36
 42/47 anonim ***** válasza:
69%
Szakits
2017. aug. 30. 11:38
 43/47 acelsziv ***** válasza:
100%

Szerintem ne alázd meg magad ezzel.

Figyelj. Ha biztos lenne a dolgokban nem kérne időt. Ha őszinte lenne hozzád nem időt kérne hanem leülne megbeszélni a kétségeit.

Tegyük fel, hogy odamégy és épp hempereg valakivel. Hogy fogod érezni magad? Nem a bizonyosság lesz az első érzésed az tuti.

2017. aug. 30. 11:47
 44/47 A kérdező kommentje:
itt van volt hogy gyáva volt a szemembe bele mondani azt hogy már nem akar tőlem semmit :) mástól kellet meg tudnom neked azt mondta majd nekem mondja el hogy mi is van de még arra sem volt hajlandó.
2017. aug. 31. 10:50
 45/47 A kérdező kommentje:
szerintem annyit meg érdemeltem volna hogy a szemembe mondja meg de még arra is gyáva volt .
2017. aug. 31. 11:00
 46/47 anonim ***** válasza:
100%

Lehetett sejteni.Az utód ezek szerint beválni látszik számára.Na de majd kiderül.

Kitartás, lesz másik idővel, talán jobb is lesz ettől a kislánytól.

2017. aug. 31. 20:12
 47/47 A kérdező kommentje:
nagyon remélem csak már ne mondjátok ezeket mert minél rosszabul érzem magam :D
2017. aug. 31. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!