Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm időt kért a kapcsolatunkban az mit jelent? Kérdeztem szakítani akar e azt mondta nem csak valamiért idő kell neki .
Figyelt kérdés
2 éves kapcsolat nagyon félek hogy elveszítem nem akarom elveszíteni szerintetek most ne is keressem? mert ha keresni fogom azzal csak rosszat csinálok? és egyáltalán fog majd keresni ?2017. aug. 29. 10:47
41/47 A kérdező kommentje:
Még mindig nem tudok semmit sem szerintetek azzal nagy hülyeséget csinálnék ha csak váratlanul el mennék hozzá ?
2017. aug. 30. 10:36
43/47 acelsziv válasza:
Szerintem ne alázd meg magad ezzel.
Figyelj. Ha biztos lenne a dolgokban nem kérne időt. Ha őszinte lenne hozzád nem időt kérne hanem leülne megbeszélni a kétségeit.
Tegyük fel, hogy odamégy és épp hempereg valakivel. Hogy fogod érezni magad? Nem a bizonyosság lesz az első érzésed az tuti.
44/47 A kérdező kommentje:
itt van volt hogy gyáva volt a szemembe bele mondani azt hogy már nem akar tőlem semmit :) mástól kellet meg tudnom neked azt mondta majd nekem mondja el hogy mi is van de még arra sem volt hajlandó.
2017. aug. 31. 10:50
45/47 A kérdező kommentje:
szerintem annyit meg érdemeltem volna hogy a szemembe mondja meg de még arra is gyáva volt .
2017. aug. 31. 11:00
46/47 anonim válasza:
Lehetett sejteni.Az utód ezek szerint beválni látszik számára.Na de majd kiderül.
Kitartás, lesz másik idővel, talán jobb is lesz ettől a kislánytól.
47/47 A kérdező kommentje:
nagyon remélem csak már ne mondjátok ezeket mert minél rosszabul érzem magam :D
2017. aug. 31. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!