Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm időt kért a kapcsolatunkban az mit jelent? Kérdeztem szakítani akar e azt mondta nem csak valamiért idő kell neki .
Akkor csak a határozott fellépés marad.Én felhívnám és egyenesen rákérdeznék, ha nem ad határozott választ, akkor közölném vele, hogy részemről itt vége.Várasson mást.Aztán kísérletezgessen azzal, akivel akar.És SOHA nem fogadnám vissza ezt a nőt az életembe, ha megpróbálna visszatérni!Légy erős, mert visszaélhet azzal, ha csak egy kicsit is gyengének lát.
Hidd el megkönnyebbülsz utána, és enni is tudsz majd.
Zaklatod a francot...ezt csak azért találta ki, hogy ne zavard a másik pasival való hetyegésben..
De mindenki maga dönti el meddig hagyja magát hülyének nézni.Te döntésed.Én nem tűrném egy percig sem.Sőt már a szünet kérésnél lezártam volna a kapcsolatot végleg.Aki nem biztos magában, az ne nézzen engem madárnak.Nem tollas a hátam.
Kérdező egy kis biztatás.
https://www.youtube.com/watch?v=oud_YqaeX54
Egyébként lehet a nagy munka közepette ismerte meg az
új jelöltet.Erre nem gondoltál még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!