Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm időt kért a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm időt kért a kapcsolatunkban az mit jelent? Kérdeztem szakítani akar e azt mondta nem csak valamiért idő kell neki .

Figyelt kérdés
2 éves kapcsolat nagyon félek hogy elveszítem nem akarom elveszíteni szerintetek most ne is keressem? mert ha keresni fogom azzal csak rosszat csinálok? és egyáltalán fog majd keresni ?
2017. aug. 29. 10:47
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
csak már jó lenne tudni valami mi is van mert mar enni sem eszek 5 napja és félek hogy csak magamnak ártok .
2017. aug. 29. 15:47
 32/47 anonim ***** válasza:
100%

Akkor csak a határozott fellépés marad.Én felhívnám és egyenesen rákérdeznék, ha nem ad határozott választ, akkor közölném vele, hogy részemről itt vége.Várasson mást.Aztán kísérletezgessen azzal, akivel akar.És SOHA nem fogadnám vissza ezt a nőt az életembe, ha megpróbálna visszatérni!Légy erős, mert visszaélhet azzal, ha csak egy kicsit is gyengének lát.

Hidd el megkönnyebbülsz utána, és enni is tudsz majd.

2017. aug. 29. 16:21
 33/47 A kérdező kommentje:
szerintem ha fel hívnám tuti nem venné fel a telefont és ezzel csak azt érném el hogy zaklatom még így is hogy időt kért.
2017. aug. 29. 17:00
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

Zaklatod a francot...ezt csak azért találta ki, hogy ne zavard a másik pasival való hetyegésben..

De mindenki maga dönti el meddig hagyja magát hülyének nézni.Te döntésed.Én nem tűrném egy percig sem.Sőt már a szünet kérésnél lezártam volna a kapcsolatot végleg.Aki nem biztos magában, az ne nézzen engem madárnak.Nem tollas a hátam.

2017. aug. 29. 17:13
 35/47 A kérdező kommentje:
ha ez tényleg így van akkor már meg sem keresem .
2017. aug. 29. 17:22
 36/47 A kérdező kommentje:
azt el felejtettem mondani hogy nyáron el ment dolgozni és amióta el ment dolgozni azóta lett rossz a kapcsolatunk mert a munka végett alig tudtunk találkozni .
2017. aug. 29. 17:58
 37/47 anonim ***** válasza:

Kérdező egy kis biztatás.

https://www.youtube.com/watch?v=oud_YqaeX54

Egyébként lehet a nagy munka közepette ismerte meg az

új jelöltet.Erre nem gondoltál még?

2017. aug. 29. 19:10
 38/47 anonim ***** válasza:
Csalódni fogsz ez biztos, és nem ezt nézted ki belőle ezt is tudjuk. Bnagy színészek. Dobd ki. Dobd ki. Én is azt csinàltam amit te. Jàték vagy. Ha a cipőben vagy akkor valszeg most egy màsik csókàval röhögnek a kínodon. Engedd el, dobd el, mutasd meg magadnak is hogy helyén van a véred. Àsod a sírod a vacilàlàssal. Ember, szívemből szólok, a még rajtam kívül sokan màsok, csak itt, csak most, csak neked. Vàrjuk az àmened.
2017. aug. 29. 21:50
 39/47 A kérdező kommentje:
várom az áldást és én leszek az első aki ide fog írni hogy mi is volt.
2017. aug. 29. 22:04
 40/47 A kérdező kommentje:
Hát már ennyi válasz után jóra már nem tudok gondolni:)
2017. aug. 29. 22:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!