Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm időt kért a kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm időt kért a kapcsolatunkban az mit jelent? Kérdeztem szakítani akar e azt mondta nem csak valamiért idő kell neki .

Figyelt kérdés
2 éves kapcsolat nagyon félek hogy elveszítem nem akarom elveszíteni szerintetek most ne is keressem? mert ha keresni fogom azzal csak rosszat csinálok? és egyáltalán fog majd keresni ?
2017. aug. 29. 10:47
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez lenne a korrekt, de ehhez nagyon sokan egyszerűen gyávák. Úgy fest a barátnőd ebbe a gerinctelen táborba tartozik.
2017. aug. 29. 11:27
 12/47 A kérdező kommentje:
főleg úgy hogy le tiltsa saját magát fb ról is hát mit ne mondjak szép dolog a hülye gyerek meg szenvedjen .
2017. aug. 29. 11:28
 13/47 D. Brasco ***** válasza:
100%
Szerintem menj elégé a dolgoknak es csinálj te végét...ugyis az következik!
2017. aug. 29. 11:29
 14/47 A kérdező kommentje:
meg kérdeztem tőle valami 10 szer mondja el hogy ha van valami mert mondtam neki hogy valami végett ez csak van erre mindig az volt a válasza hogy nincs semmi csak most ő ezt így érzi és megint mondtam neki hogy ez hülyeség senki nem gondolja meg magát így hogy idő kell neki .
2017. aug. 29. 11:29
 15/47 A kérdező kommentje:
szerintem ha időt kért ez azt is bizonyítsa hogy fogok e neki hiányozni ha fogok neki úgy is vissza talál hozzám ha meg már nem akkor az mindent el mond:) szerintetek az mennyire furcsa hogy vasárnap még jött volna hozzám és még az nap rá 2 órára írta nekem hogy még sem jön inkább beszélni akar velem és ezt mondta.
2017. aug. 29. 11:38
 16/47 anonim ***** válasza:
100%
Az alatt a 2 óra alatt sikerült lehet egyeztetnie a másik jelölttel aznapra egy találkozót neki.Ezért mondhatta az idő kérést neked a veled való találkozás helyett.
2017. aug. 29. 11:50
 17/47 A legrosszabb ***** válasza:
100%
Nála már más van képben, viszont még közel sem biztos az új lehetőség, így addig megmaradsz amolyan szamárnak, amíg a ló össze nem jön. Ha sikerül neki, akkor téged pillanatok alatt pattint, viszont ha nem, akkor visszakönyörgi magát hozzád mindenféle mézes-mázos (alattomos) "a múlt, meg az évek, meg a közös élmények, meg kidobsz ennyi évet, hogy lehetsz ilyen szemét" stb. szöveggel. Nála már ügyesen elő van készítve a stratégia.
2017. aug. 29. 11:53
 18/47 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is ez volt, hogy időt kért és azt mondta, hogy nincs senki más.

De kell neki 1-2 hét és addig ne is beszéljünk, persze ezt azért kérte, hogy tudjon egy másik sráccal foglalkozni majd közölte, hogy neki ez nem megy velem..:)

Nem tudom hogy a Te esetedben mi az oka de figyelj erre is.

Ha gyanús akkor még hagyd ott..

2017. aug. 29. 11:58
 19/47 A kérdező kommentje:
de ha ez így is van akkor hiába titkolja mert előbb utóbb úgy is ki fog derülni csak ha ez tényleg így van és nekem meg hazudott akkor nem tudom hogy tudd tükörbe nézni.
2017. aug. 29. 12:00
 20/47 anonim ***** válasza:
100%

Apafej, legy ferfi es szakits vele. Ennek annyi. Egy jol mukodo kapcsolatban nem kell feljonnie gondolat szintjen se a szunetnek, barmi is legyen az oka.

Tudjuk, te kis szerelmes vagy meg es remenykedsz a vegsokig, viszont felesleges.

A csajt nem akarom vedeni,mert szanalmas amit csinal. Azon viszont gondolkozz el, hogy elegge ferfi voltal e szamara. A "sirni fogok"-bol nem erre gondolok. A siras nem gaz, de egy anonim oldalon ne picsogjon mar egy ferfi.

2017. aug. 29. 12:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!