Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm időt kért a kapcsolatunkban az mit jelent?
Kérdeztem szakítani akar e azt mondta nem csak valamiért
idő kell neki .
21/47 A kérdező kommentje:
Lehet nem voltam vele elég kemény szigorú és most nem a sexre gondolok de szerintem ha ez lenne az oka ezekre nem kéne szünet ha nem meg lehetne beszélni.
Nem szeret már, talált valaki mást, talán meg is csalt ezzel az illetővel és most gondolkodni akar, de amit vár az az, hogy te szakíts vele mert ő gyáva megtenni.
Így utólag előadhatja a nagyhalált, hogy szakított vele a barátja mert türelmetlen volt amikor egy érzékeny időszakában inkább eldobták sem mint mellette álltak volna. Tehát a végén még te is leszel a szemétláda.
2017. aug. 29. 13:08
Felejtsd el...nálam a nem tudom-adj időt stb dolgoknak mindig koppanás lett a vége...mindig...elettapasztalat...ha egy nő nem tudja h mit akar akkor csak gyáva nyíltan kimondani...és igen az esetek nagy részében nálam is egy 3. Volt a képben...nehéz mert még szereted és remenykedsz..de annál szarabbul fog esni mikor egyik napról a másikra tényleg nem ír semmit, és le se szar mert ő már mással.boldog. kapcsolattartó, megtart számárnak...a legjobb az lenne ha beesne a két ló közé...
2017. aug. 29. 13:21
Nem tudsz utána nézni a csajnak? Közös ismerős egyéb? Mondjuk szerintem is mással kavar csak kivár, hogy mi alakul. Ebből vagy szakítás lesz, vagy visszajön, mert a másik dobja ki.
2017. aug. 29. 13:44
25/47 Ánákszisz válasza:
Ha időt kér, akkor gyáva megmondani, hogy szakítani akar.
Kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
2017. aug. 29. 13:50
A nők egy része sosem fogja megmondani, ha félre is akar kekszelni, esetleg mással is kipróbálná a kapcsolatosdit, szóval ezen kár is rugózni. Szedd össze magad, kérdezz rá, mi ez az egész és ha nem ad egyértelmű, világos választ, akkor szakíts vele. Senki sem köteles más játékszere lenni.
2017. aug. 29. 15:00
27/47 A kérdező kommentje:
de tegyük fel hogy van más akkor 2 év után utánam egyből megint kapcsolatba akarna lenni ? mert szerintem ez szemétség .
"de tegyük fel hogy van más akkor 2 év után utánam egyből megint kapcsolatba akarna lenni ? mert szerintem ez szemétség."
Igen, pontosan így van, ahogy írod. Szerinted hány nő képes egyedül maradni egy kapcsolat vége után? Ahogy írták, rendre már akkor elkezdenek ismerkedni mással, ha benne vannak egy xar kapcsolatban, hogy mire erőt gyűjtenek a vége kimondásához, már mással vannak lelkileg, akár hempergés ügyileg is. A nők nagy része nem tud egyedül maradni és várni egy adódó lehetőségre, vadásszák azokat már kapcsolatban, ha valami nem stimmel. Ez nem utálkozás, csak személyes ismeretségi körömben is ezt látom.
2017. aug. 29. 15:38
29/47 A kérdező kommentje:
akkor nagyon félre ismertem őt:)
Kapcsolatban bizony, csak nem veled.Írtam már, hogy lehet kapcsolat függő a barátnőd.Amint biztosnak érzi a másik pasival, már csak a hűlt helyét találod a csajszinak.Ne töprengj ezen Ennyit, felesleges.Kezd el feldolgozni, hogy ennek a kapcsolatnak annyi.Ha vissza is táncikál hozzád, csak addig, amíg nem talál mást.És akkor ismétlődik a mostani helyzet.Kerüld el ezt az ördögi kört.
2017. aug. 29. 15:45
Kapcsolódó kérdések: