Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy nő szerelmes a férfiba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő szerelmes a férfiba, hogyan tudja levenni a lábáról, ha nem is kezdeményezhet, mert "a férfiak szeretnek vadászni"?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt mondják, hogy egy nő ne kezdeményezzen, mert akkor elveszíti az érdekességét, de így mit csináljak, ha nekem kell egy férfi? Hogyan vegyem le a lábáról, ha el sem hívhatom valahová, meg ugye elérhetetlennek kell lenni, holott pont az ő "elérhetetlenségét" szeretném valahogyan lebontogatni.
2017. aug. 29. 07:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Közeledj hozzá barátilag.

Beszélgess vele, nyugodtan hívd el valahová.

Kérhetsz tőle segítséget is (pl. valami elektronikus cucc vásárlásához, vagy hogy az autódnak "fura hangja" van, nézze meg, hogy szerinte ez normális-e, stb.), de ne olyat kérj tőle, hogy csináljon/szereljen meg valamit, mert azt hiheti, hogy csak kihasználnád.

Ha már együtt vagytok, nevess minden poénján, akkor is, ha nem annyira jó, de ne legyél idétlen. (Viszont ha valami tényleg sz4r poén, akkor azt jegyezd meg neki, szeretjük az őszinteséget, határozottságot.)

Ha segítséget kérsz és segít neked, akkor nyugodtan köszönd meg egy öleléssel, két puszival, egy "majd meghálálom valahogyan"-nal.

Néhány ilyen alkalom után már le kell esnie neki, hogy bejön neked és ha te is tetszel neki, akkor lépni fog.

Ha annyira béna, hogy ezek sem segítenek, akkor pár hónap múlva, mikor már kialakult köztetek egy baráti viszony, de tényleg csak akkor, elmondhatod neki, hogy kezdesz többet érezni iránta (nem azt, hogy szerelmes vagy belé!).

Na ekkor biztosan lépni fog valamit (még ha az neked nem is fog tetszeni, de legalább túl leszel rajta).

34F

2017. aug. 29. 09:19
 12/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi szépen, egészen értelmes amiket írsz. Én nem öndicséretként, de egy külsőre jól kinéző lány vagyok (úgy értem jópár pasi bukik rám) viszont a flörtölésben tök béna vagyok. És igen, már jóideje tartanak az érzéseim, lassan jubilálok... Ezek szerint az állhatatosság meghozhatja a gyümölcsét? Ő is egy eléggé visszafogott férfi.
2017. aug. 29. 09:26
 13/23 anonim ***** válasza:

Nekem nincs gondom az ismerkedéssel, de én sem kezdeményezek olyannál, akinél nem látom az érdeklődést.

Ha valaki visszafogottabb, félénkebb, akkor ez nála hatványozottan így van, tehát neked kell egy kicsit többet tenni.

Attól ne félj, hogy emiatt nem jön össze, meg verd ki a fejedből ezt az "elérhetetlennek kell lenni" dolgot.

Csak egyet ne csinálj, ne mondd meg neki, hogy szerelmes vagy belé, ennyi.

(11-es voltam.)

2017. aug. 29. 09:37
 14/23 anonim ***** válasza:

Érdekes sőt mosolygós belegondolni hogy bent vagy munkahelyeden gép előtt, egy szobában a kiválasztottoddal és írod a kérdéseket hogy hogyan hódítsd meg, lehet akár ő is válaszol rá ha olvassa ezt az oldalt :))

Vagy ír egy másik kérdést hogy hogyan vetesse észre az érzéseit a munkatársnőjével, pedig már volt kávézás stb. és mégsem veszi észre? :))

2017. aug. 29. 10:38
 15/23 anonim ***** válasza:
Ki mondta,hogy elérhetetlennek kell lenni? :D Mégis mi a frászt akarnék egy elérhetetlen nőtől?
2017. aug. 29. 11:29
 16/23 A kérdező kommentje:

Utolsóel őtti :), aranyos, nekem is eszembe jutott már ... "Én a hogyan mondjam meg neki, hogy nekem nem jön be" kérdésektől kapok szívrohamokat... :)

Utolsó: Jó, akkor nem kell elérhetetlennek lenni. Akkor milyennek kell lenni?!

2017. aug. 29. 11:42
 17/23 anonim ***** válasza:

"Akkor milyennek kell lenni?!"

Közvetlennek, barátságosnak, nem kell semmit eljátszani, megjátszani.

2017. aug. 29. 11:59
 18/23 anonim ***** válasza:
Csak add önmagad, az mindig kéznél van. Minek játszani, játszmázni?
2017. aug. 29. 12:06
 19/23 A kérdező kommentje:
Nos, ha önmagamat adnám, akkor legszívesebben nekiesnék...
2017. aug. 29. 12:24
 20/23 anonim ***** válasza:
Akkor ess neki, hátha!
2017. aug. 30. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!