Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szerelmes?
Adott egy párkapcsolat ami 4 hónapja tart.
A korkülönbség elég nagy én vagyok 24(f) a párom 40(l),a kapcsolatunk elején nem voltak problémák ,de most sajnos én kicsit belülről szenvedek mert én avval nyaggatom,hogy jobban szeretem őt mint ő engem,egyszerűen ezt érzem próbáltuk is megbeszélni de ő ellenkezett és nem győzte mondani,hogy ő is szeret.
De nekem nagyon nagy hiányaim vannak például soha nem mondja,hogy hiányzol,nem becézget,nincs annyira sz.arul a hiányomtól ellenkezőleg velem,én üresnek érzem magam ha nincs velem és én nagyon szerelmesvagyok,ő úgy gondolja,hogy illúzióban élek és nem csak én vagyok az élete legfontosabb része,hanem a gyereke elsősorban,és ezért nem tud szeretet adni.
-szex rendben van
-sokat vagyunk együtt
Sokat mondogatta,hogy megölöm ezt a kapcsolatot a szeretettemmel,sajnos nagyon sokat dolgozik és nem jut rám annyi figyelem.
Mi a véleményetek,egy nagyon szerelmes nő hogy viselkedik?
Szeretném kipótolni a kérdésemet pár dologgal.
Mit csináljak ?Hogy lépjek tovább?
1000 kérdésem lenne még de nem fér ki ide.
Lehet,hogy üldözési mániába szenvedek ,de azt is észrevettem,hogy nem néz rám annyit,kicsit olyan mint ha nem lennék az esete se ,nem szokott nézni engem csak kizárólag ha én is ránézek,bevallom és sokat nézem mert tetszik meg van mit rajta nézni,értitek mit mondok remélem(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!