Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség szerelmes vagyok belé?
Az a helyzet, hogy szerelmes lettem egy lányba, aki 11 évvel fiatalabb nálam. Ő 18 én 29. A kor engem nem is érdekelne, de sajnos hamarosan kezdődik neki a suli és elmegy a cégtől. Nyári munkán volt. Azt mondta,hogy utána is tartani fogjuk a kapcsolatot, de nagyon rossz lesz nélküle... A másik baj,hogy nem vallottam még be neki ,hogy szeretem.... Mindig legyeskednek körülötte fiúk, de egyikkel sem jön igazán össze. Mind csak azt akarja tőle... Én viszont a lelkétkívánom. Azt mondta akár 2 évig is simán el lenne szex nélkül... Én bármeddig várnék. Ameddig csak kell. Hihetetlenül fontos ő a számomra... Van még egy nagy probléma, az pedig hogy formába kell hozni magam. Itt arra gondolok,hogy van rajtam túlsúly, aminek a felét leadtam, a másik felét már nem csak magamért hanem érte is... Nagyon szeretném hinni,hogy egy napon mikor már elérem a végleges formám akkor sikerül vele a kapcsolat... Tudom az egész furán hangzik de a szerelem egy fura dolog.
Mit gondoltok erről az egészről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!