Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kinek milyen volt az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen volt az első közös zuhany/fürdés?

Figyelt kérdés
Mit csináltál volna máshogy?
2017. aug. 26. 20:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A legelső párommal meglehetősen furcsa volt mert előtte mi nem szexeltünk még és tulajdonképpen utána sem csak jóval később már, furcsa sztori mindenesetre...a második párommal már szex után volt az első ott még nagyon sok volt az izgalom így az is szexbe fulladt, nem nagyon romantikáztunk, a harmadik párommal pedig kicsit lazább kikapcsolódósabb volt, megjegyezte, hogy milyen cuki arcot vágok miközben élvezem a melegvizet aztán megmostuk egymást.
2017. aug. 27. 01:21
 12/13 anonim ***** válasza:
75%

Überromantikus volt... ...miután megcsúsztam helyezkedés közben és levettem a falat a homlokommal. :D

Na nem mintha megállított volna bármiben, de mégis...

2017. aug. 27. 02:33
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem ultra "gáz vol", mindketten 0 perces kezdők voltunk kb, álltuk a víz alatt 2 percig aztán annyi. Most már simán tudom mit kellene tenni, de immár új lánnyal.
2017. aug. 27. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!