Szerintetek az igénytelenség, ha egy nő egy héten 6-szor zuhanyzik kb.1.5 percig alkalmanként, pluszban egy hajmosás?
Figyelt kérdés
2017. máj. 1. 11:49
1/8 anonim válasza:
Miért lenne? :D Ha időközben nem lesz nagyon zsíros a haja, és ha 1,5 perc elég neki a csutakolásra, akkor sztem nem :D
2/8 anonim válasza:
Hat nem tudom, en nagyon budos lennek meg tiszta dzsungel. Nem szortelenit? Vagy ezt igy hogy? Nem ertem
3/8 anonim válasza:
szerintem az.. egy ferfi tovabb zuhanyzik....
4/8 anonim válasza:
Attól függ büdös-e. Hogy hányszor zuhanyzik, az irreleváns. Van akinek kétnaponta elég, van akinek napi egy kevés.
5/8 anonim válasza:
Sima átlag esti zuhany nekem is kb ennyi idő. De heti 1-2x hajat mosok meg borotválkozok, ezek kb 30-40 percet vesznek így együtt igénybe.
(Ja + minden reggelt azzal indítok, hogy alulról megmosakszom. Nekem ez kell a komfortérzetemhez.)
6/8 anonim válasza:
nem.
gáz inkább, ha ennél több időt mondjuk egy férfi tölt a fürdőben :D
7/8 anonim válasza:
Pedig ennyi idő alatt egy férfi sem tud megfürödni, megborotválkozni (arc, hónalj, fanszőr), hajat mosni, fogat mosni, szóval minimum heti 2x bizony több időt kell ott töltenie.
8/8 A kérdező kommentje:
hónalj xD
2017. máj. 15. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!