A barátom azt mondta, hogy igénytelen vagyok azért mert hajmosás után nem egyből szárítom meg a hajam, hanem olyan 10-15perc múlva, addig pedig törölközőbe van csavarva. Ti mit gondoltok erről?
Azt gondolom,hogy inkább az az igénytelen,aki nem mossa meg a haját.
19/L
Szintén "extra igénytelen" vagyok, én se szárítom a hajamat.
Nem lehet, hogy azért nem tetszik neki a törülköző a fejeden, mert nem tartja túl szexinek?
20l
Én van, hogy egyáltalán nem szárítom meg a hajam, főleg nyáron. A hajszárító nagyon kiszárítja a bőröm, ezért előbb be kell krémeznem az arcom és azt meg ugye meg kell várni, amíg beivódik, különben e hajamat is összekenem vele. A csurom vizes hajat pedig nem is szeretem szárítani, nekem nem jó érzés, kicsit hagyom pihenni mindig.
A hajamat nem lehet vizesen kifésülni, nagyon tépi a fésű, sok hajam kijön. Ezért én, ha hajat szárítok, fésülés nélkül kezdem és csak akkor fésülöm ki, ha már majdnem száraz. Akkor viszont néhány húzás után sima is, semmi gubanc. Gondolom akkor ez is igénytelenségnek számít. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!