Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is történik ez koli férfi zuhanyzóban? 19/F
A helyzet adott, fürdesz, és a meleg víz hatására enyhén el kezd ágaskodni, de nem áll fel teljesen, a koliban nincs függöny, csak sima válaszfal, számomra ez elég röhejes és félreérthető lenne, ha másnál látnám.
Most költöztem be a koliba meg fogom szokni a helyzetet majd.
Kérdés ez csak az én fura fétisem vagy mi, vagy másnál is előfordul? XD
Esélyes szerintem. Amikor aktívan sportoltam a tusolókban mindenféle állapotban láttam vagy százat legalább :)
Előfordul.
1. Nekem nem áll fel a meleg víztől.
2. Nem nézem mások farkát.
Az azért csúnya lenne ha szemlesütve kéne mászkálnom egy tusolóban mert úristen farkakat látok. :)))))
Bakker még jó, hogy van neki, elég gáz lenne ha nem lenne nem? :D
Teljesen normális, hogy ha bemész egy meztelen pasikkal teli tusolóba, akkor látsz pár tucatot. Nem elé térdelni kell, csak megérteni, hogy ez normális, és nem álszenteskedni meg prűdködni.
1.Egyetértek .Dowd!
2.Hát igen természetes, de az enyém már egy kicsit merevebb is, olyan félárbocnak mondanám XD
Majd megnyitom kicsit jobban a hideg vizes csapot, ha érzem, azt csá XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!