Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tart a férfi szépségideál? Igazi férfi már senkinek nem kell csak cuki meg aranyos én ezt nem értem?
Egyetértek, bár én nem szeretm ha valaki szőrös.
L
Az igazi nők úgyis a férfit fogják választani, plázapiscákkal, kozmogörlökkel, kislányokkal, ribizlikkel, emócicákkal és társaikkal meg nem kell foglalkozni.
Az a nő akinek nem a férfi kell, az nem kell egy férfinek.
én nem látom így, a környezetemben lévő férfiak legtöbbje szakállat hord.. és ez nagy szó, mert bölcsész vagyok:D
most erről eszembe jutott egy idétlen cikk.. a metroszexuális után a favágószexuális:D
okééé, velvet, egy nagy szar, de a fazon stílusos, pedig igazából csak egy hipszter baltával:D de férfias
Mindenkinek más az ízlése. Sőt, attól, ha valaki szőrös, még lehet írtó cuki, aranyos, helyes.
Férjem nagydarab, bajszos-szakállas, izmos (de nem kigyúrt állat) és imádnivalóan cuki pofa.
köszönöm a válaszokat örülök hogy valaki egyetért velem.
annyit fűznék hozzá még: hatos válaszoló nemcsak 35től felfele. én 22 vagyok és megfelelek az általam leírtanak.csak olyat nem találok akinek ez bejönne.
hetes aki cukika fiúcskákat keres azt szerinted mennyire érdekli a belső és hogy mit cselekedik valaki.akkor nem az lenne az első kritérium.
és ne vágjuk már ki a fákat.környezet rombolás.nélkülük még lélegezni sem tudnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!