Teherbe lehet-e esni, ha az előttem zuhanyzo férfi öngielégitést végzett a zuhanyzoban?
Figyelt kérdés
2008. okt. 6. 11:36
1/7 anonim válasza:
Ha nem kerülhetett a hüvelyedbe az ondó, akkor nem, de szerintem tájékozódj egy kicsit biológiából!
2/7 anonim válasza:
szerintem sem ártana kicsit utánaolvasni ennek a témának
4/7 anonim válasza:
Koedukált zuhanyzó vagy valamelyik férfi családtagodról beszélsz???
Ez egy nagyon kamu kérdés!!!
5/7 A kérdező kommentje:
Szerintetek anyira lehettetlen ez a kérdés?
2008. okt. 6. 12:43
6/7 anonim válasza:
szerintem, nem kamu kérdés, pár évvel ezelőtt még nekem is megfordult a fejemben...
Ha te is zuhanyoztál a pasival, és a hüvelybejárathoz került sperma, akkor egy minimális esély van a terhességre,mondjuk, max 1%. De ha csak utána zuhanyoztál abban a zuhanykabinban, akkor 0 az esélyed, hogy terhes légy.
7/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem válaszolóhoz, ha előtted zuhanyozott, tehát nem egyszerre zuhanyoztatok akko 0% az esély arra hogy teherbe ess. A spermium igy nem juthatott be a hüvelyedbe.
A többieknek pedig üzenem, hogy nem kell mindjárt valakit letorkolni, ez az oldal azért van hogy feltegyük az ilyen kérdéseket amikre szeretnénk megtudni a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!