Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet lemondani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet lemondani egy esküvőt?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Azért tettem ebbe a kategóriába mert inkább szerelem mint esküvő.

Én is az a lány akibe halálosan szerelmes vagyok, végre kezdünk igazán egymásra találni.

Lassan 6 éve ismerjük egymást, s a kezdetek óta mint két ipari-mágnes úgy vonzzuk egymást.

A 6 év alatt, a napokban történt először olyan, hogy meg foghattam a kezét, megölelhettem és puszilgathattam, mellkasomra feküdt és közbe a csillagokat bámultuk egy hegy tetején, és más más számtalan romantikus dolog.

Az egyetlen nagy problémám, hogy a 6 év alatt még mindig nem az enyém ez a lány.

Ő 1 éve menyasszony, szíve szereti a jelenlegi párját, de az agya tudja, hogy ez így nem jó és ha össze is házasodik vele, akkor el fog válni tőle 2 hónapon belül.

Képes lenne le mondani az esküvőt, miattam. De nem tudja, hogy hogyan. Cikinek tartja hogy 160 személynek meg kell mondani, hogy az egy év múlva tartatandó esküvő el marad.

Én már már kezdek belehalni ebbe a dologba, 6 éve várok rá. Szeretem, Nagyon Szeretem.

Fantasztikus nő, megérte várni, de most lépnünk kellene ! S én már nem tudok mit kitalálni mint eddig, hogy segítsek neki is, és hogy mutassam felé, hogy hogyan érzek iránta.

Kérlek mondjatok valamit, hogy lehet úgy lemondani egy esküvőt, hogy az ne legyen neki annyira ciki és ilyen dolgok.

Mondta, hogy tudna engem szeretni, tudja hogy én foglalkozom vele, szeretem, s ezt az édesanyja is tudja, azt hogy ez a lány most nagyon vacilál mi legyen. S már én sem.

Kérlek benneteket, hogy ne írjatok olyant, hogy 6 év úristen és ennyit várni és egyebek, nem tudjátok a történetünket, azt se hogy talán ha 1.000.000 emberből 1 átélheti azt a kölcsönös vonzalmat amit itt szerepet kap, azokat az eseményeket amik megtörténtek az első találkozásunktól kezdve. Igen, voltak dolgok amik miatt ki tolódott, hogy 6 évnél járunk. De ha kell még 10 évig fog tartani.

De nem feltétlen, ha tudtok valami tippet adni hogyan csináljak most valamit. Úgy érzem, hogy most hogy többet találkozunk, jóval többet beszélgetünk és már haladunk valahogy, hiába helytelen az hogy menyasszony létére velem találkozik és történik az hogy összebújunk, simogatjuk egymás kezét és CSAK puszilgatom az arcát, csók nem, arra várni kell még. Ne ítéljétek el ŐT, nem k**va vagy r**anc.

2017. aug. 26. 10:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
De, a vonzalom az elsősorban szexuális. Egyetértek az előttem szólókkal, ha te 6 év után fogtad meg a kezét, és más nem volt, akkor elég halvérűek vagytok. Neked volt már párkapcsolatod? Vagy ebben a 6 évben bármi? Ez tényleg baromi fura, plána, hogy állításod szerint nem tinik vagytok. Esetleg mélyen vallásosak?!
2017. aug. 26. 11:54
 12/20 anonim ***** válasza:
86%

Szép dolog várni valakire, meg remélem, össze is jöttök, de őszintén szólva nem látok rá sok esélyt, és nem (főleg) miattad.

Ha szeretne téged, tisztességesen a párja elé állna és megmondaná, hogy nagyon sajnálja, de ő már nem érzi úgy, hogy vele akarja összekötni az életét. Az érzelmi zsarolásoknak nem kell engedni.

Egy év múlva esedékes az esküvő, tehát valószínűleg még a nászajándék megvásárlásán se vannak túl a meghívottak. A nőnek annyi dolga lenne, hogy értesíti őket, a miként pedig a 21. században nem kéne, hogy gondot okozzon. Sajnos kamu-szagúnak tűnik nekem a dolog, meg kifogásnak, hogy miért nem mondja le, de te ismered... Kívülről úgy látszik, hogy csak mentségeket keresel a viselkedésére, és magadnak is bemagyarázod, hogy érthető a dilemmája. Azt nem tartja cikinek, hogy együtt van valakivel, és közben téged szeret, meg veled ölelkezik stb.?

Te annyit tudsz tenni, hogy biztosítod róla, hogy szereted és kitartasz mellette.

Végezetül, tényleg nem megbántani akarlak, de nekem nem kéne egy olyan nő, aki másnak a menyasszonya, és velem van "viszonya". Nem tartom tisztességes nőnek.

2017. aug. 26. 12:13
 13/20 anonim ***** válasza:
78%

Simán lemondja, ennyi. Nem két nap múlva lenne, az ciki lenne, de így nem.

De úgyse fogja lemondani. Kicsit kalandozik veled, meggyőződik róla, hogy kelendő még, de eközben is a vőlegényével bújik ám ágyba esténként.

2017. aug. 26. 12:33
 14/20 anonim ***** válasza:

Még mindig magamon nevetek első olvasatra a "Ne ítéljétek el ŐT, nem k**va vagy r**anc." résznél VAGY helyett CSAK-ot olvastam, az jobban ment a szövegkörnyezetbe és fel sem tűnt!

Arra esetleg gondoltál, hogy téged tekint a meleg lelki társának???

Volt egy ilyen félb***zis kinézetű csoporttársam 12 éve sütve főve együtt volt egy csajszival, általános iskolától egyetemig. Aztán volt nagy koppanás mikor úgy hívtam a csajt randizni, hogy megkértem egy meleg srácot (én meg megírtam neki cserébe a lab. jegyzőkönyvét) a koliból, hogy jöjjön és foglalja le a csávót, amíg én a hölggyel elvonulok beszélgetni.

Akkor derült ki, hogy nem meleg csak a nagy lehetőségre vár 12 éve... téged is ilyen csávónak képzellek kérdező, javíts ha tévednék!

2017. aug. 26. 12:42
 15/20 anonim ***** válasza:
92%

Azta rohadt ember, téged nagyon palira vettek. Vagy mindketten csak simán bal...f@..sz...ok vagytok. A történet több sebből is vérzik:

1.) Ha olyan hatalmas vonzerő van köztetek, ami a nagykönyvben megvan írva, és amit csak 10000000000 emberből csak 2 ember tapasztalhat meg a világon miért nem jöttetek még össze?

Vagy azon kívül, miért nem volt csók/szex?

2.) Ha olyan hatalmas vonzerő van köztetek, ami a nagykönyvben megvan írva, és amit csak 10000000000 emberből csak 2 ember tapasztalhat meg a világon, a csaj miért jött össze a vőlegényével, miért van még mindig vele? Miért nem veled van?

3.) Ha olyan hatalmas vonzerő van köztetek, ami a nagykönyvben megvan írva, és amit csak 10000000000 emberből csak 2 ember tapasztalhat meg a világon, a csaj miért játsza meg magát a vőlegényének (!!!!!!!!!!!!!!!!!), és szervezi az esküvőjét? Miért jó az neki, hogy hülyíti azt az embert, aki lehet hogy szintén halálosan szereti ha már egyszer eljutott arra a döntésre hogy feleségül vegye, gondolom családot is szeretne alapítani és boldogan élni amíg meg nem halnak...... Erre a te leírhatatlanul tökéletes hercegnőd téged is hülyít, és a leendő férjét is.

Ha ezt a vőlegényével megcsinálja ÉVEKEN keresztül, miből gondolod hogy te vagy a kivétel? Ilyen emberrel akarsz te együtt lenni? Ha olyan húúúúúúú de nagy lángolás, földrengés, szerelem lenne köztetek már RÉG EGYÜTT LENNÉTEK. DE NEM!!!! A csaj hülyít téged, hülyíti a vőlegényét, meg szerintem saját magát is.

Akárhogy is nézem a sztorit, egy mozifilmben aranyos, meg nagyon romantikus. De a valóságban kib.....a....szott gáz!!!!! FELNŐTT EMBEREK VAGYTOK! És úgy viselkedtek mint a kis 12-15 éves kamaszok.

Ti nem Rómeó és Júlia vagytok, hanem 2 szerencsétlen, lelkileg éretlen, töketlen, gyermeklelkű puhány, akik nem képesek dönteni a saját életükkel és érzelmeikkel kapcsolatban.

További jó szenvedést!

2017. aug. 26. 13:27
 16/20 anonim ***** válasza:
75%

Nem teljesen vagy normális. Felmagasztalod a dolgot, meg ilyen ökörségeket mondasz, hogy 1 millió emberből csak egynek van része ilyen kölcsönös vonzalomban (ezen rohadt nagyot röhögtem xDDD).

Elmondom mi lesz: a csaj hozzámegy a vőlegényéhez, de előtte hiteget még kicsit téged, mert vannak ilyen emberek, akik élvezik, ha szenvednek miattuk mások. Mert rohadtul nem kölcsönös a te nagy és különleges szerelmed.

Amíg te várakozol, és átsírod az éjszakákat, a szerelmed a vőlegényével csókolózik, vele alszik, őt öleli álmába, és őt fogadja magába. Teherbe is attól az embertől fog esni, nem tőled.

Emellett pedig egy r**banc, mert veled csalja a pasast.

2017. aug. 26. 14:10
 17/20 anonim ***** válasza:
Veled tuti csak csalja. Jön most az, hogy ki akar próbálni egy-két dolgot, mert házasság után már nem olyan. Hanyadik pasija a vőlegénye? Valamint neked a hat év alatt volt valakid egyáltalán?
2017. aug. 26. 14:30
 18/20 anonim ***** válasza:
79%
Ha igaz a 6 év, és KÖLCSÖNÖS vonzalom, akkor miért mondott egy éve igent egy másik férfinak???
2017. aug. 26. 18:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Ezt a helyzetet, csak a lány oldhatja meg, azzal, hogy eldönti mit akar és vállalja az esetleges kellemetlenségeket, kínos magyarázkodásokat.
2017. aug. 26. 18:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha hat éve tudod hogy ő az igazi, miért nem léptél korábban? Tényleg érdekel.
2017. aug. 27. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!