Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "illik" lemondani az utolsó pillanatban egy esküvőt?
Nagy lakodalom is lesz most szombaton.
Muszáj megindokolni?
Nem tudunk sajnos táviratcímet.
Belázasodott a gyerek
Kórházba került a vidéki nagymama
Ellopták az autót
Betörtek hozzátok és most a rendőrséget/biztosítót kell intézni
Egyikőtöknek a gonosz főnöke ellentmondást nem tűrően berendelt aznapra dolgozni
Remélem valamelyiket tudod használni :)
Dísztávíratban sok boldogságot kívánnék, vagy küldenék futárral ajándékot kis kártyával.
Ha meghívtak, azon csak volt feladó, ha nem, akkor írd a szülei címére (gondolom évfolyamtársként csak tudod a címét).
Betegség,
Halott hozzátartozó,
Lopás/Betörés,
Külföldi utazás,
Munka,
Gyerek,
Másik esküvő lesz közeli rokonnak a barátnőd lakodalmától 600 km-re az ország másik végében. stb.
Betegségre én sem hivatkoznék.Mikor kamuból kiírattam magam a dokival,mert pihenni akartam néhány napot, tuti meg is betegedtem valóban.:(
Találj ki valamit,és drukkolj hogy ne olvassa az évfolyamtársad ezt a kérdést.:)
Szerintem mondd meg az igazat és kérj elnézést. Gondolom, neked se esne jól, ha a pofádba hazudnának.
Talán még lehet módosítani a kajalétszámon, úgyhogy minél előbb tedd meg. Jó ha tudod, hogy fejenként egy tizest dobnak ki rátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!