Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gáz ha csak valaki támogatásér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha csak valaki támogatásért akar barátnő lenni, elköteleződni nem akarna?

Figyelt kérdés

Ha nincs igénye szorosabb kapcsolatra,de valamit-valamiért alapon támogatásért kapcsolatba lépne,akár foglalt férfivel is,ha neki erre van igénye!?

Lehet jönni a mocskos szavakkal,de itt a foglalt személy a sáros,a szabad azt tesz,amit kedve tartja! :D

2017. aug. 25. 11:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem szexualis teren de azt hittem szabad vagyok megtettem mindent hogy az legyek szabadnak ereztem magam konkretan elkezdett màsok èrzése behatolni a fejembe lehet tavol vagy valakurmtol de aki a legjobb számodra fejben marmint oszinten az tenyleg vigyáz ràd tàvolbol na amikor szabad lettem minden kapics aki vigyazott ram megszakadt mondjuk tok mindegy hogy alakul az élet ugyanoda tart
2017. aug. 25. 13:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Utana magam hajtottam béklyóba a fejem mert kotodes nelkul az elet ertelmetlen
2017. aug. 25. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!