Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha csak valaki támogatásért akar barátnő lenni,
elköteleződni nem akarna?
Figyelt kérdés
Ha nincs igénye szorosabb kapcsolatra,de valamit-valamiért alapon támogatásért kapcsolatba lépne,akár foglalt férfivel is,ha neki erre van igénye!?
Lehet jönni a mocskos szavakkal,de itt a foglalt személy a sáros,a szabad azt tesz,amit kedve tartja! :D
2# És a férfit,hogy hívják aki ebbe belemegy? :D Végülis ő akar félreq.rni,akkor áldozzon érte,bár elhiszem,hogy ingyen jobb lenne. De ki az a hül. ye aki ingyen fog fetrengeni vele,ha nincs szerelem,csak érdekkapcsolat mindkét féltől.
2017. aug. 25. 11:41
4/12 anonim válasza:
Oké, de akkor mától a megnevezésed ribi, k**a stb.
2017. aug. 25. 11:44
5/12 anonim válasza:
Én ugyan nem értem miért jó ez, meg nem is mennék bele ilyesmibe, de felőlem mindenki azt csinál amit akar, amíg nem árt ezzel senkinek. Ha közlöd a másikkal, hogy ez a helyzet, akkor nincs gond vele - bár a megcsalást elítélem.. Van egy csomó szingli pasi, aki benne lenne ilyen viszonyban, azok miért nem jók?
2017. aug. 25. 11:47
6/12 anonim válasza:
Mert azokat őribisége nem tudná zsarolni és akkor nem jön a pénz.
2017. aug. 25. 11:49
7/12 anonim válasza:
ha ha élvezed, hogy prosti vagy, nem mind1, hogy mi mit mondunk?
a te dolgod, szerintem elég gáz
2017. aug. 25. 11:50
8/12 A kérdező kommentje:
Miért zsarolnék bárkit is? Talán te úgy tennél és magadból indulsz ki? Nem mondtam,hogy csak foglalt férfi jó,de inkább ők tartanak ilyenre igényt,nekik jobban megfelelő ez a szitu. Lehet itt ribizni,de ugyan miért lennék jóba csak úgy bárkivel is,ha férjet és semmi kötöttséget nem akarok?! És általában ők sem,akinek ez a felállás bejön...
2017. aug. 25. 12:09
9/12 anonim válasza:
Miért ő a prosti? A pasi a nagyobb ribi. Neki van családja. Megérdemlik az ilyenek, hogy kihasználják őket. Maradjon a neje szoknyája mellett. Egyes pasik azonnal ribizliznek egy nőt , mikor maguk is azok. Kurafik.
2017. aug. 25. 12:18
10/12 anonim válasza:
Nem,nem vagy ribi,miért lennél az? Egy emberrel akarsz kapcsolatot,nem naponta mással.Ha valakinek szerető kell,áldozzon érte,ha csak nem vagy olyan rusnya,hogy örülsz ha valaki megfektet! xD
Én sem keresek igazából senkit,de egy ilyenben benne lennék,na nem havi 5 ezerért,mert annyiért le sem kötném magam! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!