Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszállnátok a kapcsolatotokból, ha az alábbi helyzet állna fenn? Többi lent.

Én csak azt nem értem, hogy miért kell h.lyiteni a másikat, csak azért mert kapcsolat függő vagy, hogyha ló foglalt, addig jó lesz a szamár is, ahelyett hogy előbb az érzéseidet tisztáztad volna. Olyan terhet rárakni a másikra ami nem is az övé ejjj, nem szabad ilyet csinálni.
Fogalmatok sincs, hogy egy ilyennel milyen lelki problémákat tudtok okozni a másiknak, előbb utóbb úgyis kiderül, ha nem mondod el neki, hogy csak azért jöttél össze vele, mert a nagy Ő éppen foglalt volt, és lehet emiatt olyan lelki problémát fogsz neki okozni, hogy majd ő nem tud nyitni a saját nagy Ő-je felé, önértékelési problémákról nem is beszélve, ritka sz.r érzés, hogyha csak azért jön vki össze a másikkal, mert csak legyen vki, jo tudom itt jon a duma, de szeretem, kevés, szeretni a szülőket, testvért, és barátokat kell, a párod a párod. Egy igazi kapcsolatba tudom mondják a szereleme előbb utóbb szeretetté alakul, de láttam én már olyan párt akinél megmaradt, na ez igazi szerelem.
Szóval az ember és az ember érzése nem egy pc vagy online játék, ahol a következő szinten dobhatjátok, és ott mar vár a nagy Ő, aztán utána meg csuklani fogsz minden nap, mert jogosan fog a nagy Ő szidni, hogy mit csináltál az Ő párja érzéseivel, mert alig tudja megnyitni, alig tud közeledni hozzá. Gondolom ezt te sem akarod, vagy fordított helyzetben te sem örülnél ha csak pótléknak használnának.
Nem szabad játszani az érzelmekkel tanuljátok már meg!

Gyerekek ugye ezt ti sem gondoljatok komolyan, azert mert o vacilal az erzeseivel, és ha mondjuk ket szek kozul egyik sem, és utana jon az agonizalas, hogy a szegeny h.lyitett miatt kerult kispadra, ne haragudjatok, de aki ilyen helyzette bonyolitotta a szerelmi eletet, mast is belerangatva tudtan kivul, annak vallalnia kene, hogy lehet egy ideig egyedul kell setalnia, hogy lehet ez is benne van a pakliba.
Ahogy irta itt vki, a lanyt akit h.lyitett latta, es szerencsere mar parja volt, de neki egy eletre lelkiismeretfurdalasa lett, ez igy szokott alapbol lenni, ha van az emberbe egy ici pici EQ. Na es ha nem lett volna senkije a lanynak emiatt? Ebbe a helyzetbe tisztesseges lezarasrol nem lehet beszelni, mert mar az elejen h.lyitetted. Csak annyit tehetsz,hogy elmondod neki az igazsagot. Tisztessegesen egy olyan kapcsolatot lehet lezarni, ahol nem volt harmadik fel, akire allandoan gondoltal, csak rajottek, hogy nem egymashoz valok.
Tisztesseges megfogalmazas helyett inkabb az oszinte megfogalmazast hasznalnam.
Oke odaallsz ele tisztessegesen es bevallod, gondolom igy gondolta a tisztesseges lezarast az egyik valaszolo, de azert en is kivancsi vagyok bovebben kifejtve, hogy ezt hogy gondolta?

Szakítanod mindenképp kell, nem vagy így boldog és ha úgy látod, inkább megpróbálsz nyitni a másik hölgy felé, ne késlekedj :)
Ha meg véltlenül ne adj Isten nem jön össze veled, szerintem nyugodtan veregesd meg a vállad, hogy attól függetlenül ügyes voltál, hogy nem maradtál bent egy kapcsolatban, amiről tudod, hogy úgysem működött volna hosszú távon. :)

hülye helyzet, én sem tudom mit csinálnék pontosan...
talán megpróbálnám felvenni a kapcsolatot a lánnyal, találkoznék vele 1-2szer "randi" szinten és ha úgy érzed ebből több is lehet, akkor szakíts.
szerintem nagyon imponálna a lánynak, hogy hosszú ideje bele vagy zúgva és felrúgnád a mostani életedet, csak hogy vele lehess, de előtte azért picit puhatolózz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!