Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszállnátok a kapcsolatotokból, ha az alábbi helyzet állna fenn? Többi lent.
Ha nem ő kell neked, akkor miért jöttél vele össze, miért hülyítetted szegényt?
Most szakíts vele, mielőtt tovább alázod.
21/L
Bár sok ember le fog hurrogni, de én előbb beszélnék a nagy Ő vel, hogy vajon ő mit akar. ha azt mondaná, hogy oké próbáljuk meg, akkor még aznap elbúcsúznék a másik leányzótól és nem terelnék. AZ őszinteség ebben az esetben kifizetődő, egyrészt nem fogjátok feleslegesen keresni egymást, másrészt nem fogja magát hibáztatni miért siklott félre a kapcsolat.
Ha a nagy ő bizonytalan lenne vagy terelne, időt kérne, akkor hagynám a fenébe és nem foglalkoznék vele többet. Ha kölcsönös a szimpátia, akkor ő is bizonyítson!!!
Egyszer már végig csináltam mindezt, elhagytam az akkori páromat és tini szerelmemért, nem bántam meg, de 1 éven belül szétmentünk. Néha még összetalálkozok azzal a lánnyal akit elhagytam, szerencsére rövid időn belül talált másik partnert, de nekem egy életen át lelkiismeret furdalásom lesz a történtek miatt.
Ha bizonytalanul beleugrasz és a 2 szék közé esel, akkor nagyon szarul fogod magad érezni, hajlamos leszel a másik felet hibáztatni pedig semmi okod nincs rá. Egy bizonyított, működő kapcsolatot feldobni egy bizonytalanért az soha nem logikus döntés, olyan mint a szerencsejáték, nem tudod mi lesz a végkifejlet.
39F
Nem ilyen helyzetben voltam, de hasonlóban.
Ott rossz volt a kapcsolat, jött a nagy Ő, és összejöttünk.
Neked javaslom, hogy oldd meg a helyzetet tisztességesen. Nekem sikerült, ha akarod, neked is fog. Ne bánts meg senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!