Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kiszállnátok a kapcsolatotokbó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiszállnátok a kapcsolatotokból, ha az alábbi helyzet állna fenn? Többi lent.

Figyelt kérdés
Jelenleg járok egy lánnyal, nem régóta kb. fél éve. A kapcsolat igazából nem működik rosszul, de nekem nem Ő a nagy Ő. Viszont az a lány aki nekem nagyon tetszik szakított a barátjával kb. 2 hónapja. Nagyon tetszik a lány és korábban mikor beszéltünk, akkor jól megértettük egymást. Folyamat az van bennem, hogy kiszállok a jelenlegi kapcsolatomból és megpróbálnék lépni a másik lány felé. Valaki volt már hasonló helyzetben? Mit lehet ilyenkor tenni? Szakítanál a jelenleg pároddal, ha a számodra nagy Ő időközben független lenne?
2017. aug. 24. 08:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szakitanek. Kimeld meg szerencsetlent onmagadtol.
2017. aug. 24. 08:50
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
Milyen kapcsolat? Húsz éve fennálló együttélés három gyerekkel, vagy háromszor-már-ráírtam-a-facén típusú 13 évesen?
2017. aug. 24. 08:58
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
'Asszem igen, bár még nem voltam ilyen helyzetben. De az biztos, hogy ha rá akarsz nyomulni a nagy Ő-re, korrekt ( és bátor) dolog szakítani a mostanival...sok sikert!
2017. aug. 24. 09:07
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi a fenének jöttél össze vele, hogy ha nem is vonzódsz hozzá, nem ő kell neked? Szerencsétlen lány...
2017. aug. 24. 09:12
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts mindenképp.
2017. aug. 24. 09:23
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen, 8.-os koromban. 20 evvel kesobb mar nem jonnek ossze olyan novel akit barki masra lecserelnek. Javaslom a felnott eletmodot neked is, ne legyel goreny.
2017. aug. 24. 09:50
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem ő kell neked, akkor miért jöttél vele össze, miért hülyítetted szegényt?

Most szakíts vele, mielőtt tovább alázod.

21/L

2017. aug. 24. 09:58
 8/17 anonim ***** válasza:
53%
.....de jó, hogy itt mindenkinek sikerül összejönni a számára nagy Ő-vel! Akkor én vagyok a kivétel! Nekem -lánykoromban 2-szer voltam igazán szerelmes- sajnos nekik nem én voltam a nagy Ő. Aztán találkoztam valakivel aki odavolt értem. Mivel szexuális étvágyam elég nagy volt és nem akartam, hogy túl sok partnerem legyen elfogadtam őt.Régóta élek házasságban, gyerekeink is vannak. Ha az élet úgy hozná, hogy kölcsönös szerelem a nagy Ő-vel elválnék.
2017. aug. 24. 10:08
 9/17 anonim ***** válasza:
83%

Bár sok ember le fog hurrogni, de én előbb beszélnék a nagy Ő vel, hogy vajon ő mit akar. ha azt mondaná, hogy oké próbáljuk meg, akkor még aznap elbúcsúznék a másik leányzótól és nem terelnék. AZ őszinteség ebben az esetben kifizetődő, egyrészt nem fogjátok feleslegesen keresni egymást, másrészt nem fogja magát hibáztatni miért siklott félre a kapcsolat.

Ha a nagy ő bizonytalan lenne vagy terelne, időt kérne, akkor hagynám a fenébe és nem foglalkoznék vele többet. Ha kölcsönös a szimpátia, akkor ő is bizonyítson!!!

Egyszer már végig csináltam mindezt, elhagytam az akkori páromat és tini szerelmemért, nem bántam meg, de 1 éven belül szétmentünk. Néha még összetalálkozok azzal a lánnyal akit elhagytam, szerencsére rövid időn belül talált másik partnert, de nekem egy életen át lelkiismeret furdalásom lesz a történtek miatt.

Ha bizonytalanul beleugrasz és a 2 szék közé esel, akkor nagyon szarul fogod magad érezni, hajlamos leszel a másik felet hibáztatni pedig semmi okod nincs rá. Egy bizonyított, működő kapcsolatot feldobni egy bizonytalanért az soha nem logikus döntés, olyan mint a szerencsejáték, nem tudod mi lesz a végkifejlet.

39F

2017. aug. 24. 10:24
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem ilyen helyzetben voltam, de hasonlóban.

Ott rossz volt a kapcsolat, jött a nagy Ő, és összejöttünk.

Neked javaslom, hogy oldd meg a helyzetet tisztességesen. Nekem sikerült, ha akarod, neked is fog. Ne bánts meg senkit.

2017. aug. 24. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!