Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nálatok jelentett problémát a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok jelentett problémát a különböző anyagi helyzet?

Figyelt kérdés

A párommal nem olyan régóta vagyunk együtt, de mesélt a családjáról már sokat, és vállalkozásuk van, sokkal jobban megy nekik. Nálunk a szülők eljárnak csak dlgozni, és alig költünk a lakásra, nincsen olyan szépség...

tudom, hogy nem ezen múlik, de eléggé parázom, hogy eljön majd hozzánk, és nem fog tetszeni neki. Én is mindent megkapok, amit szeretnék, akár kirándulni is tudunk majd együtt, tanulhatok. Csak egyáltalán nem igényes környezetben nőttem fel, ami taszító lehet.

20/l

2017. febr. 4. 15:36
 1/7 anonim válasza:
Ha tényleg szeret akkor nem kellene problémát okoznia.
2017. febr. 4. 15:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a párommal pont így voltunk, csak fordított helyzetben.

Nekünk sokkal jobban ment, mint Nekik, pedig dolgoztak a szülők, nem állt meg a kezükben a pénz.

A házunk nagyon szép volt kívül-belül, igényes volt.

A srácéknál kis pici 2 szobás, eléggé igénytelen házió kívül-belül.

Engem nem érdekelt, hogy milye van a szülőknek és hogyan élnek. Lehet, ritka kivétel vagyok...

A pasim ápolt volt mindezek ellenére és igényes, mintha nem is onnan "származott" volna. Én elfogatdam úgy ahogy van, Neki viszont nem volt nehéz a dolog, mert tetszett amit látott.

14 éve vagyunk együtt,arany közép útvonalon.Mi ennyit tudtunk egyelőre teremteni magunknak.

Soha egy rossz szó nem hangzott el, hogy ki milyen környezetbe nőtt fel. Elfogadás kérdése az egész! :)

35N/39F

2017. febr. 4. 16:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Problémát akkor jelent, ha benne megmarad, hogy az úgy teljesen jó, ahogy élnek a szüleivel, meg hát a "nincsen olyan szépség" és az igénytelen, koszos lakás között is van különbség. Nekem van olyan lány barátom, aki neten és élőben is teljesen normális, de többször voltam a lakásán, hát...nem mondom hogy nem rettentem vissza (nem írom le hogy miért, nem szeretném ha véletlenül magára ismerne). Ettől függetlenül egy keves aranyos lány, ő is szeretne mielőbb elköltözni, szóval vele semmi gond nincs.
2017. febr. 4. 16:20
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves válaszaitok. Ő már megszokta eléggé a jólétet, a barátai is hasonló körökből vannak. De nagyon szeretjük egymást, és elfogadó srác, szerintem nem lesz olyan nehéz. Csak nekem annyira kellemetlen ez az egész, már jobb lenne rajta túllenni.

Remélem, mi is hasonlóan végezzük, mint Te, második válaszoló :) Sok boldogságot nektek, és mindenki másnak is. És szurkoljatok :))

2017. febr. 4. 17:26
 5/7 A kérdező kommentje:
még szívesen olvasok persze további tapasztalatokat. :)
2017. febr. 4. 17:27
 6/7 anonim ***** válasza:

amit én gondolok:

az nem számít, ha egy férfinak jobban megy.. Azt nem tudom milyen ha a családjának megy jobban hiszen ott nem a srác dolgozott meg azért ami van.

Ha a nő szegényebb nem gond..

A szegényes környezet se.. Az zavaró tud lenni ha kosz meg mocsok van a lánynál, de alapvetően nem az otthoni környezete ami számít..

Amit tapasztaltam, a lányt elkönyvelik majd olyannak aki a pénzért van a fiúval.. Ez ilyen, ha mondják ha nem, később kiderül hogy így van.

A másik a lejmolás.

Kb rendszeres esemény, lánnyal megismerkedni, majd eltelik pár hónap jellemzően anyuka szól a lányának hogy a barátoddal akarok beszélni kettesben..

Ilyenkor azért már egy rutinosabb férfi levágja mi lesz.

- Te, anyád tuti azért akar velem beszélni mert pénz kell neki.

- Neeem, anyu nem ilyen, olyan szemét vagy hogy ilyet gondolsz.

- De hidd el drágám, ismerős, nem ez lesz az első eset.

- Te olyan szemét vagy, beképzelt szemétláda, a családom nem ilyen..

Majd jön a pár durci nap majd egyik nap.

- Te anya miért akarsz találkozni a barátommal ?

- Csak kérdezni pár dologot.

- Anya, mondd a szemembe hogy nem pénzért..

..

Azt kiderül hogy megint előjött a szokásos task. Néha kisebb nagyobb csavarok vannak benne, de kb eköré az eljárás köré épül..

Amennyiben tényleg jó kapcsolatot akarsz, SOHA, de SOHA ne kérd a barátodat hogy segítsen a családodon, SOHA ne hagyd hogy megtegye..

A te életedben segíthet, mert téged szeret, veled van, legyetek boldogok, hidd el, tényleg nem számít hogy honnan jöttél, csak az, hogy milyen vagy és hova tartasz, de vigyázz arra amiért a barátod szülei esetleg a barátod megdolgozott, és vigyázz a becsületedre.

2017. febr. 4. 22:44
 7/7 anonim ***** válasza:

2.válaszoló vagyok.

Nagyon drukkolok Nektek!!! :)

Köszönöm szépen!

(Azóta lett 3 gyerkőcünk is,11,9,6 évesek,a két nagy fiú. Bizonyos kompromisszumokat azért kötni kell a családi nyugalom érdekében,de szerintem ez sikerülni fog Nektek is. Attól függően,hogy állnak az anyósék a dologhoz, ha velük minden oké, akkor nem lesz "baj"!)

Ha esetleg van valami kérdés vagy egyéb, nyugodtan írj rám privát. :)

2017. febr. 10. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!