Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Fura helyzet.
Miért akarod elrontani a jo kapcsolatod egy fellangolas miatt? :)
2017. ápr. 21. 23:57
2/12 A kérdező kommentje:
eredetileg is szimpatizáltunk egymással, de meglátott minket az említett második lány bnőmmel az utcán és eztán lett hirtelen kapcsolata...
A mostani barátnőddel ez nem fair véleményem szerint. Vagy felejtsd el a második lányt, vagy hagyd el a bnőd.
2017. ápr. 22. 00:18
Na, az ilyen egysejtű véglények miatt undorodtam meg a férfiaktól teljesen. Mindet csak a farka irányítja.
Mi a büdös f.aszért tervezgetsz közös jövőt egy szerencsétlen, mit sem sejtő lánnyal, ha közben már rég egy másik nőre viszket a farkad?!
Mit tegyél? Tudod, köpj fel a levegőbe...
2017. ápr. 22. 00:27
Gáz vagy ember. A farkad vezényel.
2017. ápr. 22. 00:47
Hat ha bejön a csaj akkor sztem ne tervezz olyan nővel aki mellett simàn gondolkodás nélkül félrekursz vagy esetleg megfordulna a fejedben!Ha ő tettszik neked akkor beszéld meg vele a dolgot ne kertelj !
2017. ápr. 22. 02:25
Megmondhatod neki....de, ha normális értékrendű ez a második lány, akkor kicsi az esély, hogy foglalt férfire vágyakozna.Az is lehet végiggondolja a helyzetet, és rájön arra, hogy milyen ember vagy valójában..Olyan embert nem lehet komolyan venni, aki az állandó kapcsolata mellett más nőt is akar.Arról nem beszélve, ha összejöttök is, őt is elég könnyen lecseréled majd, ha valaki újabb neked tetszőre akadsz.
2017. ápr. 22. 08:19
Ha a te kapcsolatod nyitott, tisztázott-szabályozott körülmények között zajlik a hedonista szükségletkielégítésetek, akkor minden további nélkül megkrdezheted ezt a másik lányt, hogy netán őnáluk os így van-e
Viszont ha a kapcsolatod szigorúan monogám, akkor előbb el kell gondolkoznod, hogy ez miért van így, és van-e lehetőség rá, hogy ez megváltozzon-e, hosszú távon kell eldöntened, hogy miben van számodra több haszon.
2017. ápr. 22. 08:31
Mégis miért kellene megmondanod neki?! Én sem megyek oda az utcán egy pasihoz sem, hogy bejön nekem. Igen, előfordul, hogy a párodon kívül mást is észreveszel, de ha megmondod neki, azzal egy lavinát indítasz el.
2017. ápr. 22. 08:46
Nem szeretnek soha ilyen "remek" kapcsolatba elni, mint amilyenben te vagy a baratnoddel. Kivancsi vagyok, mit esznek rajtad, mert hogy egy hulye pocs vagy az tuti.
Vagy szakitasz es ott hagyod a baratnod vagy pedig elfelejted a csajt.
2017. ápr. 22. 10:10
Kapcsolódó kérdések: