Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Fura helyzet.
Figyelt kérdés
Hat éve van barátnőm, a kapcsolatunk remek és tervezzük a közös jövőt, több mint nyolc éve ismerem, ám összejövésünk előtt megismertem egy lányt, akinek szintén hat éve lett valakije. A helyzet: nagyon nagyon bejön ez a második lány, és ahogy a munkahelyünkön elnézem én is neki, még a barátja előtt is zavarba jön ha meglát. Szerintetek meg kellene mondjam neki, hogy nagyon tetszik?Mit tegyek? 29/F2017. ápr. 21. 23:48
11/12 anonim válasza:
Inkabb hagyd el a mostanit, o ennel jobbat erdemel. A masikhoz meg menj oda, es oszinten mondjad meg neki, hogy egy darabig szivesen sunaznad ot is, meg minden klassz csajt, akit ezutan meglatsz. Ha olyannak szeret, mint amilyen valojaban vagy (p.ocsfej), akkor minden oke, osszeilletek. De a normalis nok eletet ne keseritsd tovabb.
12/12 anonim válasza:
Egyet árulj el nekem:
"összejövésünk előtt megismertem egy lányt, akinek szintén hat éve lett valakije."
- Magyarul előbb ismerted már azt a lányt. Miért nem ő lett a barátnőd akkor, miért más?
Még egy kérdés: 6 teljes év alatt nem zavart a dolog, most pedig mégis? Lehet, hogy csak beijedsz a jövőtől, ha családtervezéstől..
Tehát vagy elvoltál a langyos fosban eddig szépen 6 évig, vagy pedig megijedtél hirtelen a dolgok komolyságtól, mert új helyzet.
Komolyan érdekelne a válaszod, szívesen veszem, ha megírod a 2 választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!