Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy a barátnőmnek 35 éves létére több, mint 70 hapsija volt. Szakítási ok?
A randikon nem mondta meg, nem hazudott annó, csak azt monta, hogy sok fiúja volt. Túlléptem ezen.
Most viszont kiderült,ez nagyon sok. A facebookos ismerősei közül ki az aki nem ismeri a testét?? Nagyon megrendült bennem az iránta érzett bizalom és,hogy okos nőnek gondoltam.
Nehezen,nagyon nehezen,de otthagyas lett a vege,termeszetesen.
Nem hiayzik az h folyton azon jarjon az eszem, h kivel pacsizott elozoleg,kivel nem. Az ugyved,aki a haverja,akihez jogi tanacsert ment, kesobb kiderult mar lefektette korabban. Az ugyvednek mar volt csaja,de idegesito a mindenhol felbukkano exek tomkelege.
Csomo fiu nyalja a fneket, ki csak szeretne vele lefekudni, ki megismetelni a korabbiakat. Erzelmi kapcsolatra,vagy csaladalapitasra jobb egy olyan csaj,aki mertekkel elt a vagyainak es volt esze valogatas teren,mint az aki "csak szex"-nek veszi a szexet. Bolondozni,szex-havernak persze jo egy rib_nc is.
Es gyengebbek kedveert,azert emeltem ki, mert kivancsi voltam minel tobb ember velemenyere.
Tehát te bolondozol, meg tarthatsz szex-haverokat, de téged vegyenek komolyan....
FUCK LOGIC!
Nem kevés a 70. De te sem vagy érzelmileg érett, ha emiatt dobtad, ha amúgy minden más rendben volt. Nem ő okozta a kapcsolat halálát, hanem a te saját komplexusaid.
Néha nehéz ezt belátni, de velem is történt már ilyen (teljesen más témában).
Talál jobbat, csak az idejét pocsékolta ezekszerint.
Mert veled megállapodott volna, lesz más aki igazán szereti.
Akkor vegyél magadnak egy szexrobotot annak nincsen múltja, sőt kezelheted tárgyként is.
Szánalmasak ezeket a kődobálós hozzászólások pro és kontra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!