Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne egy szerelmes levelet írni a barátnőmnek?
Felolvassam vagy oda adjam neki és majd ő elolvassa?
Valószínűleg elsírom magam ha nekem kell felolvasni
Ah én imádnám, ha kapnék egy szerelmes levelet. ^^
Nem kell felolvasni, majd ő szépen olvassa el, amikor magában van. Kiváló emlék egy ilyen szép levél, amikor nem vagytok/lehettek épp együtt :)
Mindennél jobb egy kézzel írt levél, mintha emailt, vagy smst, messengeren küldenél textet. Mindig izgatottan várod a postást, mikor hozza a szerelmed levelét, mikor ír neked, áhhh leírthatatlan jó azaz érzés! :) Annál jobb mikor a sorait olvasod. Nekem volt szerencsém egy lánnyal évekig levelezgetni, nagyon jó idők voltak, de sajnos aztán rosszul alakult minden, és ennek vége szakadt :( NA de sebaj, abszolút nem ciki az ilyen dolog, sőt, romantikusabb, és jobb mint azt gondolnád! De mire vársz még, ragadj tollat, papírt, azt írd meg, és majd add oda neki! :D
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!