Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy a barátnőmnek 35 éves létére több, mint 70 hapsija volt. Szakítási ok?
A randikon nem mondta meg, nem hazudott annó, csak azt monta, hogy sok fiúja volt. Túlléptem ezen.
Most viszont kiderült,ez nagyon sok. A facebookos ismerősei közül ki az aki nem ismeri a testét?? Nagyon megrendült bennem az iránta érzett bizalom és,hogy okos nőnek gondoltam.
Szerintem Kb felét vallotta be, legalábbis magamból kiindulva 6-ból 3 úgysem számított alapon.
Azért egy nőn észre lehet venni mennyire könnyen kapható, úgyhogy leginkább magadban kéne csalódni.
Nekem nem lenne az - de Te nem én vagyok.
Ha neked oké, akkor nem szakítási ok. Ha nem tudod túltenni magadat ezen az infón, akkor meg szakítás lesz a vége.
De aki nem tudja feldolgozni, az egyáltalán miért kérdez ilyet?
Ismerik a testét, na és? Mit gondolhat Michelle Wild, pardon, Vad Katalin művésznő férje?
Amíg átgondolod, addig ajánlanám Prince Little Red Corvette című zeneszámát. :)
31F
"Nekem mondjuk feltunt volna hogy elmebeteg a no."
Mitől is lenne elmebeteg? Hogy megengedte magának azt a luxust, ami egy férfinál dicsőség lenne?
Én sem lennék együtt olyan férfival akinek 70 éjszakája/rövid kapcsolata stb. volt. Nagynak tartom a számot,valamint én (nem úgy mint egyesek) nem teszek kivételt férfi és nő közt. A kicsapongó életmód egyik nemnél sem valami szép. Viszont az együtt töltött idő és kötődés függvényében mérlegelnék,hogy megéri e toleránsabbnak lennem,avagy könnyen elengedem.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!