Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig működhet igy egy párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Életem első és legeslegnagyobb szerelmével megismerkedtem volt kis barátság extrákkal fél évig majd jól megszakitott velem minden kapcsolatot, 4 év múlva megkeresett könyörögve, hogy adjak neki egy esélyt. Hát adtam az eleje jól indult, de mostmár folyton veszekszünk mindketten megváltoztunk és mindketten a másik régi énjét akarjuk. Nagyon szeretem és lelkileg megviselne ha szakítanánk, nem is tudjuk elengedni egyenlőre egymást. Na de meddig mehet ez igy?2017. aug. 17. 21:55
2/8 anonim 

válasza:

1-2 napig, mert ez egy nagy nulla, semmit se ér.
Döntsétek el, hogy mit akartok és úgyis álljatok az egészhez hozzá.
A macska-egér játék a kis éretlen tiniknek való!
3/8 A legrosszabb 

válasza:

Hát ez kuka. Ez a huzavona az idegrendszeredet fogja felőrölni, de ha bírod a kiképzést, akkor akár évekig is szórakozhattok egymással.
4/8 anonim 

válasza:

Szerintem sem lesz hosszú életű.
Azért jöttetek össze, mert vissza akartátok kapni a régi emlékeket, csak hát 4 év alatt sokat változik az ember.
21/L
6/8 anonim 

válasza:

Miért nem lehet már megtanulni azt, hogy nem egyenlőre, hanem egyelőre...
Komolyan néha azt hiszem, hogy 10 millió analfabétával vagyok összezárva.
7/8 anonim 

válasza:

# 6
Össze vagy zárva anal fa Bélával??? :DDDD
Kérdezőnek:
Ha mind a ketten, olyat akartok a másiktól, amit nem kaphattok meg, akkor ideje huszárosan tovább lépni.
Persze, halálra is idegesíthetitek egymást:)
8/8 anonim 

válasza:

"...mindketten megváltoztunk és mindketten a másik régi énjét akarjuk." Hát, ez így, sok jóval nem kecsegtet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!