Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért próbál (! ) engem minden (barátnő, szerető) nő hülyének nézni (konkrét eset)?
Kicsit prolis,és "pancser-gyanús" kérdés,de 20 darab nő után(a darabon is fel lehet háborodni)érdekel a véleményetek.
Mondok egy konkrét példát: én hamar kiismerek sok mindenkit,főleg ha érzéseim vannak,hamar felismerem a szokásrendszerét,gondolkodását,és ha eltérést találok akár a telefonban lévő hangjában,akkor muszáj tudnom,mi az oka,PÉLDÁUL:
-->Juliska barátnőmet ismerem mint a tenyerem,mindennap beszélünk vagy 80x,nem lakunk együtt,én egyetemista,ő egyetemista. Párkapcsolat. Este beszélünk,azt mondja,hamarabb kell mennie lefeküdni,mert holnap korán kel,és álmos.--->ad1.: ez feltünő,mert hajnali 3ig szoktunk beszélni
ad2.:arra gondolok,mással dumál,más férfival,ami nagyon nem fair.
ad3: amikor kérdőre vonom,lecsapja,és követeli,hogy kérjek bocsánatot,majd megint lecsapja,és ki is kapcsolja
Családja rendezett,mindene okés.
16-tól 40 éves korig voltak nőim,24 éves vagyok.
Szerintetek miért próbál minden nő blöffölni,füllenteni,hazudgálni,de én valószínűleg mindegyiken átlátok,aztán szakítanak,hisztiztek,balhé és vége?
A fenti esetet lehet hogy nem egyértelműen írtam le,de hasonlóak vannak,én nagyon figyelek mindenre.
Lehet hogy túl komolyan fogom fel? Vagy mert nincs még egzisztenciám,nem is várhatom el,hogy a csaj szigorúan visszafogott legyen?
Nem vagyok sem muszlim,sem elmebeteg,ráadásként mérnökire járok.
Köszi a válaszotokat!
u.i: rettentő érzékeny,és érzelmes vagyok,és valószínűleg a külsőm is rendben van.
Hát te egy nagyon beteg ember vagy. Nem csodálom, hogy menekülnek a nők. Van egy enyhe üldözési mániád, hogy mindenki át akar verni. Egyébként mi ez, hogy megkímélt állapotú nő?! :DD Most egy autóról beszélünk, vagy egy emberről?! 20 darab nő? Te nem válogatsz vagy mi?
Juliskát, meg minek hívogattad annyiszor? A legtöbb embernek kell egy személyes tér, nem azért mert megcsal vagy valami, hanem szereti a barátaival és a hobbijával is tölteni az időt. Nem lehet az, hogy tényleg aludni akart? Vagy netalán megnézni egy sorozatot? Baromira birtokló és korlátozó lehetsz kapcsolatban.
Attól még, hogy mérnökire jársz lehetsz hülye az emberi kapcsolatokhoz, sőt általában pont azokra jellemző.
Mi lenne, ha megpróbálnál fél évig nő nélkül lenni? Mondjuk foglalkozhatnál magaddal. Amúgy egyáltalában kibírnád, hogy ne legyen melletted valaki akit szadizhatsz?
Én kikérem magam minden végzett mérnök/hallgató nevében, hogy vele hasonlítotok össze minket. Kérdező az érdekedben írom most azt, hogy menj szakemberhez. Nem normális ahogy a párkapcsolatról gondolsz. Az utolsó kommentedből leszűrtem, hogy irányitani akarod az embereket, mint a bábokat. Hát figyi ilyenről még véletlenül se fantáziálj! Fogadd el, hogy nem mindig úgy alakulnak életed során a dolgok mint ahogy eltervezted!
24/F mérnök hallgató
Tán te képviseled a mérnök társadalmat?
Hol az elérhetőséged,a székhelyed,panaszom lenne egy tanárral kapcsolatban!! :D
Okostojás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!