Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért próbál (! ) engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért próbál (! ) engem minden (barátnő, szerető) nő hülyének nézni (konkrét eset)?

Figyelt kérdés

Kicsit prolis,és "pancser-gyanús" kérdés,de 20 darab nő után(a darabon is fel lehet háborodni)érdekel a véleményetek.

Mondok egy konkrét példát: én hamar kiismerek sok mindenkit,főleg ha érzéseim vannak,hamar felismerem a szokásrendszerét,gondolkodását,és ha eltérést találok akár a telefonban lévő hangjában,akkor muszáj tudnom,mi az oka,PÉLDÁUL:

-->Juliska barátnőmet ismerem mint a tenyerem,mindennap beszélünk vagy 80x,nem lakunk együtt,én egyetemista,ő egyetemista. Párkapcsolat. Este beszélünk,azt mondja,hamarabb kell mennie lefeküdni,mert holnap korán kel,és álmos.--->ad1.: ez feltünő,mert hajnali 3ig szoktunk beszélni

ad2.:arra gondolok,mással dumál,más férfival,ami nagyon nem fair.

ad3: amikor kérdőre vonom,lecsapja,és követeli,hogy kérjek bocsánatot,majd megint lecsapja,és ki is kapcsolja

Családja rendezett,mindene okés.

16-tól 40 éves korig voltak nőim,24 éves vagyok.

Szerintetek miért próbál minden nő blöffölni,füllenteni,hazudgálni,de én valószínűleg mindegyiken átlátok,aztán szakítanak,hisztiztek,balhé és vége?

A fenti esetet lehet hogy nem egyértelműen írtam le,de hasonlóak vannak,én nagyon figyelek mindenre.

Lehet hogy túl komolyan fogom fel? Vagy mert nincs még egzisztenciám,nem is várhatom el,hogy a csaj szigorúan visszafogott legyen?

Nem vagyok sem muszlim,sem elmebeteg,ráadásként mérnökire járok.

Köszi a válaszotokat!

u.i: rettentő érzékeny,és érzelmes vagyok,és valószínűleg a külsőm is rendben van.

2017. aug. 14. 23:54
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Ja igen: reginlief,és az alatta lévő,akkor még nevetek is van.

Igen,a féltékenységre szinte mindig adnak okot,önmagában azaz ok,hogy nőnemű.

Ha neked van 1 kg aranyod -ami feltehetően sosem lesz neked,pláne ilyen degenerált gondolkodással -,akkor nem féltenéd,hogy elveszíted?

2017. aug. 15. 13:36
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm magas a labda, de inkább nem állok le veled veszekedni :) A megnyilvánulásodból látszik hogy mennyire nem látsz túl az orrod hegyén. Gyanítom valaki csúnyán átvert és azóta kitaláltad, hogy te mennyire kiismered a másikat és azonnal tudod, hogy hülyítenek. Azért ennél az emberek bonyolultabbak, a szokások megmásíthatóak, nem így forog a világ. No mindegy is.

Arany példakérdésedre válaszolok: igen, megkockáztatom az az egy kiló aranyat (befektetek a kapcsolatba bizalmat és hitet) mert csakis így kamatozik (lesz szeretettljes kapcsolat), ellenbem ha görcsösen ragaszkodok hozzá (azt hiszem, hogy a másik csak át akar verni), akkor biztos el fog tűnni egy nap (lelép az illető, mert jogosan van kiakadva).

2017. aug. 15. 13:41
 13/27 A kérdező kommentje:

Elég kulturáltan reagáltál,valóban feldobtam a labdát.De félig meddig jogosan.

Tudod nekem alapvetően az a bajom,hogy nincs bajom,csak kreálom,de akár azt is mondhatjuk,hogy a világgal van a baj,hogy egy nevezetest idézzek,a világ "elqurvult".

Tulajdonképpen mi a sz@art akarok én komoly kapcsolatot hosszútávra,amikor nincs sem autóm,sem saját egzisztenciám,így persze hogy nem vcesznek téged komolyan a nők.

Sajnos a legtöbb kapcsolatom elsüllyedt,mert a hölgyek khm khm nem éppen tartották be a közösnek kitalált szabályokat.(nincs palizás,semmilyen formában,burkoltan sem)-

Én erre elég csúnyán tudok reagálni férfi mivoltomból fakadóan,és mivel a mai világunk lehetőséget ad a nőnek a választásra(olykor ez nem helyénvaló,kövezzetek meg,sok férfinak hasonló a véleménye),akkor távoznak.

2017. aug. 15. 13:47
 14/27 A kérdező kommentje:

Egyébként ez nem egy sikertelen férfi kérdése/írása ide,hanem egy ,a mai világ szabályaihoz nehezen alkalmazkodó férfié.

Én büszke vagyok,hogy volt annyi nőm,de mind qrva volt.(lehet az képzett is,nem képzett,idős,fiatal,akárki).

Hát nagyjából ennyi.

2017. aug. 15. 13:50
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Nézd én nő vagyok, a pasimnak se kocsija, se lakása, mégis vele vagyok egy jó ideje. Szeretem, megbízok benne. Neki is voltak hülyeségei és ennél sokkal fajsúlyosabb dolgait bocsátottam meg. Sokkal többet számít, hogy mindketten tisztességgel dolgozunk, megkeressüt a magunk részét és közösen befektetünk a jövőbe mind fizikálisan, mind érzelmi szempontból és nem azt nézzük, ki mikor veri át a másikat. Így kár egyáltalán elkezdeni valamit.

Egyszerűen rossz nőket fogtál ki, sajnálom, ha egy-kettő átvert, de ez nem ok arra, hogy megkeseredetten a saját életed tedd pokolivá azzal, hogy mindenkit elkönyvelsz az ellenségednek, hisz ez az egy életed van. A saját szerencséd kovácsa te vagy a nap végén, a hozzáállásod a fegyvered.

2017. aug. 15. 13:55
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan hozzátenném még, hogy meglepődnél mennyire konzervatív a hozzáállásom a párkapcsolatokhoz, meg alapjáraton az emberekhez (nem szórakozunk más érzéseivel, nem megyünk félre, nem kamuzunk stb.), nem is volt egy tucat pasim, voltam is egyedül 4 évig. Aztán találtam egy hasonló elveket valló embert.
2017. aug. 15. 13:57
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Barátom, neked nagyon sokat kellene dolgoznod magadon, hogy vállalható legyen a személyiséged, és egyáltalán értelmes kapcsolatba lehessen kezdeni veled. Nem ragozom, de a tüneteid alapján sok baj van a mentális állapotoddal.
2017. aug. 15. 14:03
 18/27 A kérdező kommentje:

Nincs baj a mentalitásommal ,de a sok csalódás ide vezetett: Mivel nőt """viszonylag""" könnyen fel tudok szedni,ismerkedni,egyedül,nem csoportosan,könnyen létesítek kapcsolatot,én elhatároztam,hogy a legközelebbi hölgy minimum legyen képzett,megkímélt állapotú,jó hátterű,fel fogom szedni,a lehető legteljesebb mértékben eldugom a személyiségem,és ha már kellő idő eltelt,úgy szét fogom szedni lelkileg,hogy az elmeosztály zárt részlegén fog aludni,bosszúból.(csináltam már ilyet,de túl hamar abbahagytam a "projektet",mert megsajnáltam a lányt,de volt már más,akit utánam pszichológus kezelt,méghozzá egyetemista...).

Szóval lehetsz akár Te is(najó,kicsi az esélye,de azért van :D :) :) mert nem tudod ki vagyok,én sem hogy te,de én legközelebb egy általam megszemélyesített nőt úgy ki fogok készíteni,hogy az anyja is ......khm....

Hidd el,amit eltervezek,meg is csinálom,be is szoktak jönni.

u.i.:azt hittem férfi vagy,és most szomorú lettem kicsit... :(

2017. aug. 15. 14:16
 19/27 A kérdező kommentje:
n.b.: csak vicceltem az előző hozzászólásommal :D :)
2017. aug. 15. 14:19
 20/27 A kérdező kommentje:
inkább leszek b*zi most már :DDDD
2017. aug. 15. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!