Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, amit tettem? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Jártam egy lánnyal, akivel 3 hónapja vége lett. A kapcsolat igazából soha sem működött, de erőltettük hátha... Viszont a kapcsolatunk elején bemutatta nekem a nagynénjét, aki nagyon tetszik azóta is. Nem csak külsőleg, hanem belsőleg is, sőt inkább a belső szépsége fogott meg. Amikor együtt voltam a barátnőmmel, akkor a nagynénje független volt, de mivel volt barátnőm nem közelítettem felé. Most én lettem független, viszont a volt barátnőm nagynénje közben talált magának barátot. De úgy éreztem, hogy ennek ellenére elmondom neki, hogy az első perctől fogva tetszik és, hogy mennyire csodálatos nő számomra. Szerintetek ez helyes döntés volt? Életemben először úgy éreztem, hogy ezt muszáj megtennem!2017. aug. 11. 08:41
2/7 anonim 

válasza:

Szerintem, nem jól tetted. Volt már párja, minek kell mindig kavarni? Önzőek vagytok!
3/7 anonim 

válasza:

Szerintem sose baj az, ha valaki őszinte. Mi volt a reakciója?
4/7 anonim 

válasza:

Legalább őszinte voltál.
Nem írtad a végkimenetelt, de értitek...Ha nemet is mond, akkor sincs már benned a 'Mi lenne, ha...' :)
21/L
5/7 A kérdező kommentje:
Keverni nem akarok. Nem fogok írni neki, sem nyomulni. Igazából írtam neki a levélben, hogy nem várom, hogy reagáljon, csak tudja, hogy mit érzek/gondolok. Eddig még nem írt vissza, szerintem nem is fog. Amúgy biztosan meglepődött... Nagyon komoly nő, nem fogja kockáztatni a kapcsolatát.
2017. aug. 11. 09:57
6/7 anonim 

válasza:

De, ha ezt tudod róla, minek kellett neki írni?
Inkább el kellett volna felejtened és továbblépned. Nem értem ezeket a kicsinyes dolgokat.
Mire volt ez jó?
7/7 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam meg neki, hogy egyből kidobja a barátját. Sőt, ha ez így lenne, akkor nem is érdekelne, mert akkor ilyenek én is könnyen áldozatul eshetek. Jön egy új férfi az életébe, én meg megyek a levesbe egyik napról a másikra. Úgy éreztem, hogy tudnia kell. Sokszor voltam már ilyen helyzetben, hogy valaki tetszett és nem mertem kinyitni a számat!
2017. aug. 11. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!