Dvd-re tettem windows 7 telepítőt ami iso formátumú, de hiába állítom be hogy arról bootljon nem bootlja be mit csináljak?
Figyelt kérdés
2017. aug. 8. 15:21
2/7 A kérdező kommentje:
Neroval ráírattam
2017. aug. 8. 15:23
4/7 A kérdező kommentje:
Neroban az üres dvd-re ráirattam az iso fájlt
2017. aug. 8. 15:33
5/7 anonim 

válasza:

Lehet hülye kérdés, de az iso fájlt kicsomagoltva másoltad rá, vagy szimplán egy .iso fájlként?
6/7 anonim 

válasza:

Ha ráírtad az iso fájlt, akkor ne csodálkozz, hogy nem indul. Ha megnézel bármilyen telepítő lemezt, azon se iso fájlt találsz.
Az iso egy lemezkép, egy lemez digitális másolata. Ezt nem írjuk fel a lemezre hagyományos módon.
Neróban recorder -> burn image opcióval tudod helyesen kiírni. Akkor a tényleges telepítőfájlok kerülnek a lemezre.
7/7 anonim 

válasza:

Ezért kérdeztem, hogy a képfájlt magát másolta-e rá, mert úgy persze, hogy sose fog elindulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!