Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire rossz válasz ez (lent) akkor ha a lány visszautasít és azt kérdezi, hogy azért még szeretnél-e vele találkozni mert ő veled igen? (tegyük fel h őszintén kérdezi) Abban az esetben ha még nem tettem le arról h a barátnőm legyen.

Figyelt kérdés

Ezt mondtam:A két dolog nem zárja ki egymást attól még lehetünk jóban.

Úgy is kérdezhetném h ez a válasz mennyire csökkenti az esélyeimet ezek után.

2012. aug. 5. 06:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet esetleg valami esélyed ,de jobban jársz ,ha vele jóban maradsz és egy barátnőjénél próbálkozol.

A barátnő úgyis kikéri a csaj véleményét és mivel jóban vagytok talán pozitívan válaszol.

Ez a lány pedig nem talál szépnek ,de elég intelligens vagy ahhoz ,hogy barát legyél.

Sok sikert

2012. aug. 5. 07:01
 2/5 DiMalto ***** válasza:
részemről,egy ilyen válasz vissza rántana a valóságba....nagy eséllyel nem benned látja a neki megfelelő partnert,és mivel ezt ki is mondta ne esélyeket latolgass,hanem keress olyat akinek te is megfelelsz!!!
2012. aug. 5. 07:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem 0%ban tűnik hasznosnak.
2012. aug. 5. 08:55
 4/5 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Előfordul, h barátságból szerelem lesz idővel, de, tetszik vagy sem, itt Te vissza lettél léptetve - többet akartál, neki ez nem kellett. Innen nagyon nehéz bármit is tenni (persze nem lehetetlen). Én a helyedben keresnék magamnak mást, vagy, ha mindenáron ő kell neked, akkor stratégiát kell váltanod, hiszen amit eddig csináltál, az "csak" barátsághoz volt elég, és ha nem változtatsz, majd barátként hallgathatod, ahogy épp' összejött valakivel, vagy a Te válladon sírja majd ki magát, hogy hol vannak a normális faszik...

26/F

2012. aug. 5. 09:41
 5/5 A kérdező kommentje:
csak azt nem tudom eldönteni h erőlködjem-e vagy hagyjam az egészet.
2012. aug. 6. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!