Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-21 év körüli lanyok! Mennyire számít nektek egy pasi munkája, hogy mit dolgozik?
Dngem nem érdekel mit dolgozik ,annyi h ne a minimalbért keresse. Legyen dolgos és ossza be jól a pénzt.
Énis voltam már pultos egy jó ideig.
Anno felvettek a Rendőrtiszti Főiskolára ,viszamondtam. Nem azért mert nem birtam volna elvégezni ,hanem azért mert más terveim voltak.
El beszélgetek akármiről ,nyitott vagyok ujj dolgokra. Sokat olvastam ,sokminden érdekel ,pl:Jogi dolgok ,pszichologia is.
Attol ,hogy valaki Egyetemista ,még sztm lehet unintelligens. Meg az élethez hülye.
Nekem éretségim van ,Kutyakikébzésről papirom ,Fegyveres vagyonvédelmim. Németül perfekt ,társalgási szinten beszélek.
Van egy kocsmám és kint Ausztriába dolgozok fuvarosként (Hetfotol péntekig ,éjjel. Nem egy streszes munka ,imádok vezetni) ,havi 1500eurót (450ezer) keresek. Külön lakok ,albérletbe a lányommal. Van 3kutyám (Közép-ázsiai Juhász ,Tibeti Spaniel és egy Rotwailler). Van egy középkategoriás autom. Mindig megyünk nyaralni ,voltam pl :Horvátoknál ,Olaszoknál ,Svájcba ,stb...
Tehát a fuvaros állásomból is megvan a szinvonal.
Sok Egyetemista meg igen nagyra van magával. Az osztálytársaim fele ment egyetemre ,18-an. Ebböl a Diplomájával 2ment valamire (nem büfészakra járt a többi se!).
Multkor mesélte egy csaj (Ő mondjuk pénzéhes) ,hogy megismert egy tök jô pasit. Csak kàr ,hogy csak egy szakàcs...
A sràc jo ismerösöm ,közöltem a csajjal ,hogy mesterszakâcs poziciôban van ,Sopron egyik legjobb étermében ,havi kb 700ezret keres!
Bocsi a hibàkért ,szr ez a telo.
n25
"A sràc jo ismerösöm ,közöltem a csajjal ,hogy mesterszakâcs poziciôban van ,Sopron egyik legjobb étermében ,havi kb 700ezret keres! "
Márcsak ebböl is látszik, hogy NEM az anyagiak számítanak, hanem az, hogy milyen ember, mennyire lehet vele beszélgetni, vagy mennyire primitív.
Egy 700ezret keresö, de bunkó mesterszakács nem jöhet szóba, mert emberileg nem ad semmit, de olyan konyhai kisegítö sem, akinek elég ennyi, ül a langyos vízben és nem akar semmit elérni
Lol tehát a kérdező fosuli mellett dolgozik, és nem ambiciózus, mert felszolgalo.
Tehát akkor mégiscsak a fizetést keveslik sokan :D
ma 08:51-es: a kérdés NEM a föiskola MELLETT felszolgáló emberekröl szólt, és a pénzt mint témát kizárólag a lúzer férfiak hozzák mindig bele a témába!
Az "általánosságban" felszolgáló/pultos, stb-vel szembeni
vélemények kizárólag az értelmi szint illetve a célnélküliség ellen szóltak, nem pedig az illetö anyagi helyzete ellen.
25 és ha csak átmeneti meló?
Meg miért ne lehetne egy felszolgalo céltudatos és intelligens?
22 es! Ezt mibôl következtetted ki ,hogy bunko? A csajnak csak anyit mondott ,hogy szakàcs ,aztan nem volt tôbb randi.
Èn mondtam a csajnak ,hogy mi a helyzet.
Felszolgáló, pultos mondjuk nekem pont kizáró ok. Nem akarnék vendéglátásban dolgozóval párkapcsolatot - épp akkor dolgozik, mikor én ráérek (este, hétvége, ünnepek), szóval nagy kapcsolat lenne, alig látnánk egymást...
Annyiban számít az illető munkája, hogy nappal dolgozzon hétfőtől péntekig, és ne minimálbért keressen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!