Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-21 év körüli lanyok! Mennyire számít nektek egy pasi munkája, hogy mit dolgozik?
#8, Akkor én szóba sem állok olyan nővel, aki a nettó 540 ezret nem keresi meg! Bírom az olyan embereket, akik még az iskolában ülnek, de már azt írják, hogy majd mennyit fognak keresni. Először végezd el a sulit, keress munkát és utána írd le, hogy most mennyit keresel! Tehát mivel most nem keresel semennyit, ezért nem is várhatsz el semmit (a Te válaszod alapján)! De mivel már most elvárod, ezért jelenleg olyat keresel aki eltart téged. Haverom is mimdig azzal jön, hogy ha elvégezné az iskolát, akkor milyen jól keresne. Ehhez képest be sem jár és még 100 ezret sem keres. Csak alkalmi munkái vannak. Nekem úgy tűnik, hogy kicsit sokra tartod magad alaptalanúl!
A kérdésre válaszolva: Nekem annyira számítana a munka, hogy lehetőleg ne közmumkás legyen. De pincér, pultos, fodrász, stb... Simán jöhet ha szimpatikusak vagyunk egymásnak.
Első, vagy nem tudom már hanyadik... ja, ne legyen már akkora a szád, "jaj, jómódú családból jöttem".. ahha, szóval a szüleid nyomták alád a lóvét. Úgy nem könnyebb egy kicsit? Valaki mondjuk azért nem megy egyetemre, mert a szülei nem támogatták, nem azért mert hülye lenne, vagy ne akarna mondjuk elérni valamit! Majd egyszer biztosan lesz lehetőséged, hogy kipróbáld a dolgot a másik oldalról is ;)
Engem is támogattak a szüleim a továbbtanulásomban, amiért baromi hálás vagyok nekik, mert nélkülük nem ment volna... szóval nem kéne attól elszállj, mert valaki már szépen kikaparta neked a gesztenyét...
a kérdezőnek: engem nem érdekel, hogy mit dolgozik. Az, hogy mennyire "akar" az nem ebből látszódik meg. Van olyan ismerősöm, aki ambiciózus, dolgozott már mindenfélét, és semmitől nem zárkózik el, ennyire "open-minded" emberrel még sosem találkoztam, mint ő. Én egy felszolgálóval is elmennék randizni (ha olyan helyzetben lennék, de van párom), mert az emberi értékeiről az ugyan mit árul el? Semmit. Legalábbis számomra. :)
#19: Egy embertől nem várhatod el, hogy legyen egyetemi végzettsége, maximum preferálhatod.
Nekem 21 éves koromra lett 3 szakmám és nem valószínű, hogy kevesebb lennék, mint egy egyetemista, vagy kevésbé intelligens. Egyetem nem egyenlő intelligenciával, maximum a saját szakmájához fog érteni, de az intelligencia nem csak ebből áll,hogy megtanultad, mit kell tudni az adott szakmában.
Sokat keresni sem csak diplomával lehet és nem csak egy diplomás ember lehet tanult. Te bele születtél a jóba, és most lenéző vagy azokkal, akik nem tanult emberek.
Tudod mi kellene neked? Hogy bele szeress egy minimálbért keresőbe. Ott jönnél rá,hogy semmire sem mennél a "Mr. jólmenő- jól kereső" elveiddel, amikor az érzéseket úgy sem tudnád elnyomni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!